"Lokateli"
"Lokateli"

Lokateli: Šta sam to uradio? Rođaci mi navijaju za Juventus! Dao sam gol najboljem golmanu sveta (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.10.16. | 08:43

Manuel Lokateli ima 18 godina i zvezda je italijanskog fudbala u ovom momentu. Kaže - jedva čeka da vidi gol na ponovljenom snimku

LokateliUh, otkad Milan nije izgledao tako dobro. Toliko dobro da savlada Juventus. To se dogodilo u subotu veče, pre svega zahvaljujući projektilu Manuela Lokatelija koji je postigao fantastičan gol u 65. minutu utakmice i tako bacio Juventus u ponor, a svog trenera Vićenca Montelu i sve pristalice Rosonera u trans.

Posle utakmice Lokateli nije skrivao oduševljenje onim što je uradio, čak je istakao više puta da nije svestan šta se dogodilo.

Izabrane vesti

Nije samo nadaren na terenu, vidi se da ima šta pokaže i kada su govorničke sposobnosti u pitanju.
"I dalje ne shvatam najbolje šta sam uradio. Dao sam gol najboljem golmanu sveta i doveo svoj tim na dva boda razlike. Ovaj gol pripada svima: mojij familiji, dedi i babi, ujacima i rođacima koji su navijači Juventusa. Ali, ovoga puta su navijali za Milan", rekao je Lokateli.

Bio je veoma skroman kada je trebalo da odgovori na standardno pitanje - u čemu je njegova tajna?
"Moja tajna? Nemam pojma. Imam i sreće. Moram da nastavim ovako, ali sa stopalima na zemlji. Gol posvećujem i predsedniku Silviju Berluskoniju koji me je želeo u prvom timu. Jedva čekam da vidim gol na ripleju", oduševljeno je odgovorio Lokateli.

Nema sumnje da ovog momka čeka dobra karijera. Rešiti veliki derbi protiv Juventusa sa 18 godina je sve samo ne normalna, obična i redovna pojava.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMilanJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara