LUDI TIKET (-), četvrtak, 1.684.304 dinara: Ganso, što ote čoveku BMW-a?!

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.12.17. | 08:13

Brazilac iz Sevilje postigao gol koji nije mnogo značio njegovom timu, ali je upropastio kladioca iz Kaluđerice

ludi tiket

Izabrane vesti

Nekad je s Nejmarom u Santosu činio paklen tandem, mnogi su ga u Evropi očekivali pre te 2016. godine, kada je preko Sao Paula stigao u Sevilju, a može se reći da sada 28-godišnji Brazilac Ganso nije ispunio očekivanja, s obzirom na to da nije standardan u timu iz Andaluzije. Mogao je da ima mnogo bolju karijeru, a ako je rešio sada da je pravi - izabrao je pogrešan trenutak!

Ganso je, naime, postigao gol u 75. minutu meča Maribor - Sevilja za 1:1, koji nije mnogo značio njegovom timu, jer je Sevilja već izborila plasman u osminu finala, imajući u vidu katastrofu koju je Spartak u tim trenucima doživljavao na Enfildu, ali je taj pogodak upropastio MOZZARTOVOG kladioca iz beogradskog naselja Kaluđerica.

Ovaj igrač je, naime, verovao da će Slovenci savladati favorizovane Špance i gađao je keca s kvotom 13! Da je i taj tip prošao, ne samo da bi zaradio preko milion i po dinara, već bi s kvotom preko 30.000 izbio na prvo mesto tabele takmičenja POGODI NAJVEĆU KVOTU, i verovatno bi samo čekao 18. decembar da preuzme BMW-a serije 4...

Šteta, s obzirom na to da je ovo zaista bio sjajan tiket sa svim mečevima poslednjeg kola Lige šampiona odigranim u sredu. Pogodio je da će Fajenord savladati Napoli s kvotom 9,50, a na meču gde su svi očekivali keca zbog situacije na tabeli, Lajpcig - Bešiktaš, udario je kontru i pogodio dvojku s kvotom 8,50. Zaokružio je i kombinazziju 1&3+ na Šahtjor - Mančester Siti s kvotom 4,60. Real, Liverpul, Totenhem... svoj deo posla odradili su bez problema.

Na uloženih 50 dinara s kvotom 30.623 potencijalni dobitak iznosio je 1.684.304 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 153.118 dinara, odnosno 10% na osam odigranih parova.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je više od 999, ovaj igrač podigao je STO PUTA VEĆU SUMU OD ULOŽENE, u ovom slučaju 5.000 dinara


tagovi

bet analizaLUDI TIKETsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara