LUDI TIKET (-), četvrtak, 567.199 dinara: Nula u Londonu sve pokvarila

/ Izvor: mozzartsport.com
Nedostajala pobeda Arsenala za preko pola miliona

ludi tiket

Ovaj MOZZARTOV kladilac koji je tiket uplatio onlajn, preko sajta mozzartbet.com, jedan je od retkih koji je na tiket stavio meč Kupa Španije Real Madrid - Numansija, a da na njemu nije tipovao pobedu domaćina uz golove, ili 3+, 4+... On se odlučio da u duelu prvaka Evrope protiv 17-plasiranog tima u drugoj ligi Španije gađa iks i - pogodio je! Bilo je 2:2, Real je prošao dalje zahvaljujući 3:0 iz prvog meča, a pogođena je kvota 8,50.

Još dva iksa uhvatio je ovaj igrač, jedan u Engleskoj, drugi u Portugaliji, ali je taj znak trebalo da stavi i na meču polufinala Liga kupa Čelsi - Arsenal. Iznenađujuće, posle meča u Premijer ligi u kojem je sve prštalo (2:2), gradski rivali odigrali su meč bez golova, a i ovde je naš kladilac jurio iznenađenje pošto je tipovao dvojku s kvotom 5,50. Međutim, ona nije došla.

Na uloženih 100 dinara s kvotom 5.251 potencijalni dobitak iznosio je 567.199 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 42.015 dinara, odnosno 8% na sedam odigranih parova.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je 954 (više od 499, manje od 999), ovaj igrač podigao je DESET PUTA VEĆU SUMU OD ULOŽENE, u ovom slučaju 1.000 dinara.

×