LUDI TIKET (-), nedelja, 2.408.097 dinara: Gde je i šta radi Karlos Tevez?

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.06.17. | 08:42

Verovatno isto pitanje postavlja naš igrač iz Petrovca na Mlavi

ludi tiket

Izabrane vesti

Karlos Tevez godišnje zarađuje 39.520.000 evra. Neko bi rekao da za taj novac mora da „leti“ terenom I  da daje golove na svakoj utakmici, ali mu u kineskom fudbalu, definitivno, ne ide. Skupoceni argentinski napadač loše se snašao u Šangaj Šenhui, ove sezone samo jednom je zatresao mrežu, a njegova neefikasnost propisno je iznervirala MOZZART-ovog kladioca iz Petrovca na Mlavi.

Naš igrač je u subotu jutro sastavio tiket na kome se našlo 11 parova, na čak deset je igrao keca, jednom se opredelio za iks i sve je dobro došlo osim meča Šangaj Šenhua - Čongking u okviru 13. kola prvenstva Kine. Završeno je 2:2, domaćin je dvaput stizao prednost, međutim, snage za veliki obrt nije imao. Tevez jeste upisao asistenciju za prvi pogodak Šangaja, ali... Malo je to od takvog asa.

Zbog njegove loše partije MOZZART-ov kladilac je ostao bez savršene nagrade.

Da je i ovaj par prošao, na uloženih 3.000 dinara s kvotom 642,16 naš kladilac bi dobio 2.408.097 dinara, uključujući i MOZZART BONUS 481.617 dinara, s obzirom da je tiket uplaćen u okviru MOZZART akcije HAPPY HOUR.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota bila je veća od 99, ovaj igrač podigao je PET PUTA VEĆU SUMU OD UPLAĆENE, dakle 15.000 dinara.


tagovi

sportsko klađenjeLUDI TIKETbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara