LUDI TIKET (-), petak, 1.764.100 dinara: Da je bilo 3:2 u Bazelu, kladilac iz Kanjiže bi već spremao garažu za BMW-a

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.05.17. | 08:12

Strašan tiket sa severa Srbije

ludi tiket

Izabrane vesti

Recept po kojem je trenutno prvoplasirani takmičar u takmičenju POGODI NAJVEĆU KVOTU primenio i doveo sebe u poziciju favorita da osvoji BMW serije 1 postao je veoma popularan, pa ga je iskoristio i MOZZARTOV kladilac iz Kanjiže.

A recept je sledeći: tri para sa izuzetno jakim kvotama, plus jedan zicer, tek da popuni broj za ispunjenje uslova za učestvovanje u takmičenju od četiri para na tiketu, i uplata od 50 dinara.

S tim što ovaj igrač iz Kanjiže nije gađao tri prelaza, već tri tačna rezultata. I bio je vrlo, vrlo blizu, ne samo sjajnog dobitka već i prvog mesta u takmičenju.

On je uspeo da pogodi da će u meču Luton - Blekpul biti 3:3, a i tu je pogodio kvotu, pazite sad, 65! Takođe u Engleskoj, pogodio je da će na Egziter - Karlajl biti 3:2 s kvotom 23, a pao je u Švajcarskoj. Na Bazel - Sion gađao je takođe rezultat 3:2, a bilo je - 2:2. Istina, do 88. minuta bilo je 1:1, tada je Bazel poveo, a Sion je izjednačio čak u šestom minutu nadoknade vremena. Dakle, nije bilo više vremena za promenu rezultata...

Na uloženih 50 dinara s kvotom 35.282 potencijalni dobitak iznosio je 1.764.100 dinara.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota bila je veća od 999, ovaj igrač podigao je STO PUTA VEĆU SUMU OD ULOŽENE, što je u ovom slučaju 5.000 dinara.


tagovi

bet analizaLUDI TIKETsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara