LUDI TIKET (-), ponedeljak, 1.579.268: Nikad protiv Barselone! Čak ni protiv B tima Barselone

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.06.17. | 08:59

Sjajan tiket sa 18 parova i samo jednim promašenim

ludi tiket

Izabrane vesti

Jeste to drugi tim, ali ista je to škola. Pobednička! Pa je tako jedan maestralni tiket iz Bačke Palanke zakucan na tipu da će Barselona B izgubiti na gostovanju kod Rasinga u prvom meču polufinala plej ofa za promociju u Segundu. Kec na Sardineru vredeo je 1,65, a bilo je na ovoj "anakondi" sa 18 parova i - bar na papiru - mnogo manje izglednih prognoza, ali upravo se Blaugrana potrudila da zmiji odseče glavu.

Iako je Abdon Prats doveo Rasing u vođstvo već u 13. minut. Samo da bi u nastavku Mark Kardona i Dani Romera sa po dva komada ubili sav entuzijama u Santanderu. Nije domaćima pomoglo ni Pratsovo isključenje u 48. minutu, mada treba reći da je Barsa već do tada preokrenula na 2:1.

Šteta, jer na uplatu od svega 50 dinara, ali sa kvotom 21.056,92 i MOZZART bonusom od čak 526.422 dinara ovaj Palančanin mogao da zaradi ozbiljan novac. Tačno 1.579.268 dinara.

Mogao je, ali je igrao protiv Barselone. Mada ako nastavi ovako, sigurno će se uskoro naplatiti. Ovaj put za utehu, a na osnovu MOZZART benefita Naplati promašaj, isplata od 5.000 dinara. Bolje nego ništa.


tagovi

bet infoLUDI TIKETmeđunarodni fudbalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara