LUDI TIKET, ponedeljak, 482.412 dinara: Federerov stari sjaj začinjen golovima za sjajan dobitak!

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.03.17. | 08:24

Na samo četiri para podignuto skoro pola miliona

ludi tiket

Izabrane vesti

Vrlo zanimljiv tiket stiže nam iz Beograda, gde je MOZZARTOV kladilac na samo četiri para ostvario dobitak od skoro pola miliona dinara.

Doduše, na svoju odličnu prognozu hrabro je uložio 10.000 dinara, što mu se na kraju i te kako isplatilo.

Verovao je ovaj Beograđanin da će Rodžer Federer dodati još jedan trofej u svoju bogatu riznicu. Nekadašnji broj jedan stigao je, uprkos prognozama, do finala Mastersa u Indijan Velsu, gde ga je sačekao mlađi zemljak Sten Vavrinka, a naš igrač tipovao je na Rodžerov trijumf koji je iskombinovao sa tipom da će u prvom setu biti odigrano od devet do 12 gemova (kmb 1&1s 9-12). Tako je i bilo, pošto je Federer u prvom setu slavio sa 6:4, a u drugom je bilo 7:5.

Osim ovog teniskog, na tiketu se našlo i tri fudbalska tipa... GG4+ na Roma - Sasuolo, što je došlo prilično lako, već u 68. minutu, kada je Džeko dao gol za 3:1. Zatim je Beograđanin tipovao KMB 1+I&2+II (u prvom poluvremenu će pasti makar jedan, a u drugom makar dva gola) na Barselona - Valensija. U prvih 45 minuta bilo je čak četiri gola (2:2), dok je u nastavku Barsa taman koliko je trebalo - dva, od kojih je drugi delo Andrea Gomeša u 89. minutu. Na kraju, tipovano je i 1&GG (pobeđuje domaćin, a oba tima daće bar po gol na PSŽ - Lion s kvotom 3,45. Ovde je sve brzo rešeno. Na poluvremenu je bilo 2:1 i taj rezultat nije se menjao do kraja meča.

Na uloženih 10.000 dinara s kvotom 47,3 dobitak iznosi 482.412 dinara, uključujući tu i MOZZART BONUS od 9.412 dinara, odnosno 2% na četiri odigrana para bez igre konačan ishod.

Čestitamo!


tagovi

sportsko klađenjeLUDI TIKETbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara