LUDI TIKET (-), ponedeljak, 5.923.962 dinara: Goleada u Dobanovcima od 50.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.11.17. | 08:22

Budućnost se raspucala i rastužila MOZZARTOVOG kladioca

ludi tiket

Izabrane vesti

Strašan je ovo bio tiket, sa tri para iz srpske druge, jednim iz italijanske druge, jednim iz italijanske treće i jednim iz rumunske druge lige.

Naš kladilac, koji je tiket uplatio onlajn, preko sajta mozzartbet.com, opredelio se uglavnom za kombinazziju 1&0-2 (pobediće domaćin, uz maksimalno dva gola) jer je birao parove iz liga koje nisu poznate kao preterano efikasne. Na pet ovih kombinazzija dodao je čistog keca na Katanija - Katancaro.

Sve je išlo po planu na mečevima Bari - Peskara, Poli AEK - Luceafarul, Bežanija - Novi Pazar i Radnički Pirot - Teleoptik, gde su domaćini pobedili, uz mali broj golova. Tiket je pao u - Dobanovcima. Domaća Budućnost dočekala je Jagodinu, koja igra veoma loše ove sezone. Kec je bio očekivan, a s obzirom na sklonost obe ekipe ka utakmicama s malo pogodaka, goleada se nije očekivala. Međutim, Budućnost je iskoristila priliku i do vrha napunila mrežu nekadašnjeg superligaša. Dobanovčani su brojali čak do četiri, a već posle trećeg gola bilo je jasno da je ovaj tiket pao.

Na uloženih 2.001 dinar s kvotom 2.819 potencijalni dobitak iznosio je 5.923.962 dinara, odnosno oko 50.000 evra, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 282.102 dinara, odnosno 5% na šes odigranih parova.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je 881 (više od 499, manje od 999), ovaj igrač podigao je DESET PUTA VEĆU SUMU OD ULOŽENE, u ovom slučaju 20.010 dinara.


tagovi

sportsko klađenjeLUDI TIKETbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara