LUDI TIKET (-), sreda, 1.184.914 dinara: Atanga bez milosti

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.09.17. | 08:22

Mladi vezista Liferinga srušio odličan tiket iz Lazarevca

ludi tiket

Izabrane vesti

Kladilac iz Lazarevca „pobegao“ je od prvog kola Lige šampiona i rešio da veliki dobitak juri pomoću prelaza na nižim evropskim ligama. I umalo da mu ta taktika donese više od milion dinara!

Dok je tip iz keca u kec prošao bez većih problema na Inzbruk - Linc i Preston - Kardif, mora se priznati da je Lazarevčanina sreća pogledala na dva meča u Čempionšipu. Tip iz iksa u dvojku na Sanderlend - Notinghem Forest s kvotom 9,00 prošao je zahvaljujući kasnom golu Derila Marfija, dok je iz iksa u iks na Vulverhempton - Bristol Siti prošlo posle vatrometa golova na Molineu - bilo je 3:3.

Ali koliko je tu imao sreće, toliko nije na utakmici Austrije 2 Lifering - Kapfenberg. Ovde je gađao iz keca u iks s kvotom 15, a domaći su na odmor otišli sa 1:0, što je sasvim odgovaralo ovom tiketu. Još kada su gosti izjednačili u 60. minutu, delovalo je da će proći ova velika kvota. Međutim, tako nije mislio Dejvid Atanga, talentovani 21-godišnji vezista iz Gane, koji za Lifering igra na pozajmici iz Red Bul Salcburga. On je u 82. minutu zatresao mrežu, doneo tri boda svojoj ekipi i oborio ovaj tiket.

Na uloženih 100 dinara s kvotom 11.504 potencijalni dobitak iznosio je 1.184.914 dinara, uključujući i MOZZART BONUS od 34.514 dinara, odnosno 3% na pet odigranih parova bez igre konačan ishod.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je 767 (više od 499, manje od 999), ovaj igrač podigao je deset puta veću sumu od uložene, u ovom slučaju 1.000 dinara.


tagovi

bet analizaLUDI TIKETsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara