LUDI TIKET (-), sreda, 1.744.247 dinara: Brazilski uragan odneo 15.000 evra i BMW-a

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.10.17. | 08:10

Kladilac iz Vranja očekivao je da će Čile ići na Mundijal

ludi tiket

Izabrane vesti

Luda završnica kvalifikacija za Mundijal u Južnoj Americi iznedrila je kao najveće gubitnike reprezentacije Paragvaja i Čilea koje su ostale bez mesta u Rusiji (ili baražu) u poslednjem kolu, a gubitnik je i MOZZARTOV kladilac iz Vranja koga je pobeda Brazila nad Čileancima koštala 15.000 i evra, a verovatno i BMW-a serije 1, s obzirom na to da bi ga teško neko stigao do kraja oktobra s kvotom 25.840 u takmičenju POGODI NAJVEĆU KVOTU I OSVOJI BMW SERIJE 1.

Ovaj igrač gađao je na Brazil - Čile X2&3+, očekujući da će Karioke, koje su odavno overile mesto na Svetskom prvenstvu, povući ručnu i praktično omogućiti Čileu da se nađe u Rusiji. Jer dvostrukom uzastopnom šampionu Južne Amerike bilo je potrebno da ne izgubi u noći između utorka i srede - taj bod bi ih, ispostavilo se, odveo u baraž gde verovatno ne bi imali problema s Novim Zelandom. Ali Brazil je furiozan i nije imao milosti. Posle 0:0 na poluvremenu oduvali su Čile u nastavku, Žezus je dva puta tresao mrežu, a Paulinjo jednom za konačnih 3:0 i Mundijal bez Čileanaca.

Velika, velika šteta za ovog igrača iz Vranja, koji je pogodio ostalih devet parova, i to sve velike kvote, od kojih izdvajamo tip 1X na Luksemburg - Bugarska, 2&3+ na Estonija - BiH, 2+ u prvom i jedan plus u drugom na meču mladih selekcija Severne Irske i Estonije s kvotom 4,00...

Na uloženih 50 dinara s kvotom 25.840 potencijalni dobitak iznosio je 1.744.247 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 452.211 dinara, odnosno 35% na deset odigranih parova bez igre konačan ishod.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je više od 999, ovaj igrač podigao je STO PUTA VEĆU SUMU OD UPLAĆENE, u ovom slučaju 5.000 dinara.


tagovi

bet analizaLUDI TIKETsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara