Mladi Grci i Hrvati nisu bili efikasni kao što je ovaj igrač očekivao
/ Izvor: mozzartsport.com

ludi tiket

Za razliku od mečeva baraža za plasman na Svetsko prvenstvo, koji su prethodnih dana uglavnom završavani u granici 0-1 gola, selekcije koje su igrale prijateljske mečeve u ponedeljak su se raspucale, a njima su se pridružile i mlade reprezentacije. Doduše, dobar deo njih.

To je odlično osetio MOZZARTOV igrač koji je sastavio tiket s ukupnom kvotom 12.150 koja bi ga, da je tiket prošao, odvela na prvo mesto takmičenja POGODI NAJVEĆU KVOTU i učinila prvim favoritom za osvajanje BMW-a serije 4.

On je na tiket stavio pet parova, i na svih pet tipovao je 5+. Ono što je zanimljivo, na četiri meča palo je tačno po pet golova: Turska - Albanija 2:3, Jermenija - Kipar 3:2, Švajcarska M20 - Češka M20 1:4 i Slovačka M19 - Turska M19 3:2.

Pad se dogodio u Solunu. Tamo su kvalifikacioni meč za EP odigrale Grčka i Hrvatska. Nije bilo efikasno kao što je ovaj igrač očekivao. Posle 0:0 na poluvremenu, Grci su u nastavku došli do vođstva, a Hrvati izjednačili pred kraj meča...

Na uloženih 50 dinara s kvotom 12.150 potencijalni dobitak iznosio je 625.725 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 18.225 dinara, odnosno 3% na pet odigranih parova bez konačnog ishoda.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je više od 999, ovaj grač podigao je STO PUTA VEĆU SUMU OD UPLAĆENE, u ovom slučaju 5.000 dinara.

Najnovije vesti×