""
""

Ludnica u Firenci: Dva crvena, sumnjiv penal u 90+2, Viola ode dalje! Radovanović isključen (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.01.17. | 19:49

Kjevo pao u osmini finala Kupa Italije

Spas u poslednji čas. Nije bilo blistavo, nije bilo lepo za oko. Štaviše, izgleda da nije bilo ni regularno, tek Fjorentina se ušunjala u četvrtfinale Kupa Italije, pošto je na volšeban način savladala Kjevo - 1:0.

Odluka na stadionu „Artemio Franki“ pala je u trećem minutu nadoknade vremena, Federiko Bernardeski je najpre iznudio, potom i realizovao jedanaesterac i tako odveo Ljubičaste na megdan Napoliju. A kako ekipa sa juga igra u poslednja vreme na tom megdanu četa Paola Soze neće moći da se provuče, kao večeras, kad je na sumnjiv način prošla dalje.

Izabrane vesti

Sudija Domeniko Ćeli - sa kojim je ekipa iz Firence dogurala do čak 15. pobede kad on svira, na 18 utakmica - u nadoknadi vremena je ocenio da je Masimo Gobi sapleo Bernardeskija, međutim, opšti je utisak da faul nije postojao. Domaćin je taj poklon oberučke prihvatio.

Doduše, i zaslužio je da sve reši pre produžetaka, pošto je u većem delu meča bio bolji tim. Stvarao šanse, čak je i Bernardeski iz završnog šuta u prvom poluvremenu uzdrmao prečku, imao je i Nikola Kalinić zicer početkom drugog dela, kad lopta nije prešla zamišljenu gol-liniju, pa se ušlo u igru živaca.

Domaćinu nij vredelo ni što je od drugog minuta nadioknade prvog poluvremena do 71. imao brojčanu prednost. Naime, najpre je Ivan Radovanović zaradio iskljulčenje (drugi žuti karton) zbog starta nad Nenadom Tomovićem (večeras nosio kapitensku traku Fjorentine), da bi snage na terenu bile izjednačene kad je sredinom drugog dela pocrvene Mauro Zarate.

KUP ITALIJE, OSMINA FINALA

Utorak:

Napoli - Specija 3:1 (1:1)
/Zjelinski 3, Đekerini 55, Gabjadini 57 - Pikolo 35/

Sreda:

Fjorentina - Kjevo 1:0 (0:0)
/Bernardeski 90+3 pen/

20.45 Juventus - Atalanta

Četvrtak:

21.00 Milan - Torino

Utorak, 17. januar:
21.00 Inter - Bolonja

Sreda, 18. januar:
17.30 Sasuolo - Ćezena
21.00 Lacio - Đenova

Četvrtak, 19. januar:
21.00 Roma - Sampdorija


tagovi

EvropaFederiko BernardeskiFjorentinaItalijaKjevoKup ItalijeSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara