Malezija za AFC kup golovima bitku bije!

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.05.18. | 12:37

Najskromniji su na minula tri zajednička susreta današnjih rivala ulovili GG3+… Iste udice zabacuju se ponovo

Zna se ko je gazda malezijske Superlige, ali Johor Darul Takzim je za današnju kladilačku priču potpuno nebitan! Jednostavno, nema ga na današnjoj pozornici 11. kola Superlige Malezije. Na teren izlaze tri takmičarska para od kojih bi se na uštrb svakog pomalo mogli otkinuti intresantni tipovi na ishode, svakako i kombinacije. Šta je ovde bitno? Zapravo, juri se druga pozicija, odnosno ulaznica za AFC kup, koje predstavlja pandan Ligi Evrope. Malezijci na tom zadatku upošte ne zaziru od golova, a evo i zbog čega se na nekim mečevima svakako može razmišljati o 3+.

Kedah udara na Pahang, a treba znati da je domaćin na minula tri meča sabio tri X ishoda, da bi u 10. kolu savladao fenjeraša, ekipu Negeri Sembilana. Ovaj takmičarski par sastao se i remizirao u devetom kolu, uz napomenu da je prvo poluvreme pomenutog meča završeno sa zaokruženim 1UG 3+ tipom. Pahang je izgubio poslednju utakmicu od Terenganua koji danas igra sa odličnim, napomenimo i trenutno drugoplasiranim Perakom.

Izabrane vesti

Perak treba shvatiti krajnje ozbiljno, budući da gol-razlika ove ekipe u datom momentu iznosi 18:10. Terenguanu sa poslednjih pet mečeva ima skor od dve pobede, dva poraza, i jednog remija, a treba se setiti da ga je Perak u devetom kolu nadigrao sa 3:2. Pravilo ovoga para kaže da je Perak dobija njihove utakmice još od 2015. godine, što u današnjoj podeli vuče na favorizovanu ulogu gostujuće ekipe, odnosno na “dvojku”.

Neizvesno bi moglo biti na susretu ne tako solidnih Kuala Lumpura i Kalentana koji po inerciji već decenijski tuče večerašnjeg rivala. Poslednji meč je po golovima donao prejakih 4:2, pa bi raspucavanja i sada moglo da bude, budući da je Kualalumpur poslednja dva poraza uvrstio u 5+ kladioničku statistiku.

Malezija 1 – 11. kolo

16.00: (2,20) Kedah (3,70) Pahang (2,55)
16.00: (2,20) Kuala Lumpur (3,70) Kelantan (2,55)
16.00: (2,45) Terenganu (3,45) Perak (2,45)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Malezijasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara