""
""

Matić završio karijeru, postaje funkcioner Čukaričkog

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.06.17. | 12:53

"Bila mi je čast i zadovoljstvo predvoditi ovaj tim u prethodnih pet godina", poručio je dosadašnji kapiten Brđana

Kapiten Čukaričkog Igor Matić rešio je da prekine fudbalsku karijeru i uskoro bi trebalo dobije novu funckiju na Banovom brdu.

Izabrane vesti

Iskusni ofanzivni vezista je proteklih pet godina proveo u dresu Brđana i postao zaštitni znak kluba, ali je rešio da okači kopačke o klin. U narednim danima obaviće razgovore sa čelnicima kluba, nakon čega će biti jasno koja će biti njegova naredna uloga na Banovom brdu.
„Momci, hvala na svemu! Bila mi je čast i zadovoljstvo predvoditi ovaj tim u prethodnih pet godina. Hteo bih da se zahvalim svim ljudima od predsednika, pa do svih zaposlenih ljudi u klubu. Sad će vam biti lakše, nece imati ko da vas maltretira na treninzima. Šalu na stranu, biću vaš najveći navijač u narednom period. Ovom priliko se takođe zahvaljujem i svim svojim trenerima sa kojima sam sarađivao u klubu. Još jednom, veliko hvala“, poručio je Matić na svom Instagramu.

Matić je u dresu Čukaričkog odigrao 120 utakmica i kao kapiten učestvovao u osvajanju istorijskog trofeja u Kupu Srbije 2015. godine. U prethodne dve godine predvodio je Brđane i u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
"Nije iznenađenje za mene takva odluka. Razgovarao sam sa predsednikom Obradovićem i došli smo do nekih kompromisnih rešenja. Konačna odluka o nekom mom daljem angažmanu u Čukaričkom biće doneta u narednih pet-šest dana. Juče sam se oprostio na treningu sa saigračima i naravno da su proradile emocije posle pet godina igre za Čukarički i 19 profesionalne karijere. Nije lako, ali idemo dalje", rekao je Matić.

Čukarički će njegovim postavljanjem na neku od funkcija nastaviti sa tradicijom zadržavanja igrača koji su ostavili trag na Banovom brdu. Prošlog leta na mesto potpredsednika postavljen je Nenad Mirosavljević.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaIgor MatićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara