""
""

Meč sezone, a gosti bez oba štopera

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.11.17. | 15:09

Ejr Junajted i Rejt Rovers dokazali da su najkvalitetniji timovi u škotskoj trećoj ligi

Otkako su se ove sezone vratili u Treći rang, Ejr Junajted i Rejt Rovers slove za glavne face u ligi i favorite za povratak u Čempionšip. Večerašnji okršaj najavljen je epitetom "meč sezone", pošto je već posle 12 odigranih utakmica jasno da su ova dva sastava najkvalitetnija. Prvi duel okončan je pobedom Rejta na svom stadionu, posle preokreta, kladioničarskim terminom iz dva u jedan (2:1).

Izabrane vesti

I baš od tada, od početka septembra, Ejr Junajted nije poražen. Nanizao je sedam duela bez neuspeha, a na četiri od poslednjih šest utakmica uspeo je da sačuva mrežu. U prethodnih sedam mečeva ekipa sa Somerset parka slavila je samo na jednom, ali joj sada naruku ide činjenica da gosti u borbu ulaze bez dva standardna štopera. Ejr je, takođe, imao više dana za pripremu ovog derbija, jer je prethodni meč odigrao pre deset dana, dok je Rejt pre tri dana izgubio na gostovanju Dambartonu u Čelendž kupu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2391 ŠKO 3 Ayr Utd. - Raith ki 1 2,30

Rejt ima trenutno najbolju odbranu u ligi sa samo šest primljenih golova, a kao i njegov rival sačuvao je svoj gol na četiri od minulih šest susreta. Istovremeno, Roversi su bez poraza na deset od proteklih 11 mečeva.

ŠKOTSKA 3 - 13. KOLO

Subota
Erdri - Straner 2:0 (0:0)
Albion Rovers - Aloa Atletik 0:2 (0:1)
Forfar - Ist Fajf 2:0 (0:0)
Kvins Park - Erbrout 0:2 (0:1)

Utorak
20.45: (2,30) Ejr Junajted (3,30) Rejt (2,90)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

EvropaŠkotskasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara