Dejan Meleg
Dejan Meleg

Meleg u pregovorima sa Zvezdom!

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.03.18. | 17:52

Javlja sajt Mondo

Pričalo se još letos, ali se posle odlaska Gelora Kange aktuelizovalo. Crvenoj zvezdi je potreban plejmejker, a prema informacijama Monda to bi mogao da bude - Dejan Meleg!  Štaviše, Mondo navodi da je nekadašnji kapiten Vojvodine već obavio razgovore sa sportskim direktorom beogradskih crveno-belih Mitrom Mrkelom, upravo na temu njegovog dolaska u Ljutice Bogdana.

Cena ne bi bila nerešiv problem. Mondo navodi da bi Kajzeri za 23-godišnjeg ofanzivnog vezistu tražio oko 300.000 evra što je u Zvezdinom dometu.

Izabrane vesti

Inače, Melegov ugovor sa Kajzerijem traje do juna 2020, ali kako on od julskog transfera nije odigrao ni minut u prvenstvu (a samo 190 u kupu) verovatno je da ni turski klub ne bi pravio nikakav problem. A ako bi Meleg ponovio partije iz drugog mandata u Voši bila bi to “win-win” situacija i za Zvezdu i za samog igrača.

Podsetimo, prema informacijama MOZZART Sporta Zvezda je zagrizla i za Nemanju Nikolića, Spartakovog napadača. Jeste rano, ali ako se želi još jedna uspešna evropska sezona valjalo bi na vreme obaviti sve pripremne radnje.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dejan Meleg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara