""
""

Menadžer Ivan Adžić: Škuletić ima ugovor do 2018. godine i hoće da se bori za mesto u timu

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.01.17. | 14:57

Bivši direktor Crvene zvezde kaže da njegov klijent nema nameru da menja sredinu

Petar Škueltić bi mogao da bude jedan od srpskih igrača koji će obeležiti januarski prelazni rok. Povremeni srpski reprezentativac je višak u moskovskoj Lokomotivi, a ponude su već počele da stižu.

Izabrane vesti

Ruski mediji javaljju da je PAOK zainteresovan za srpskog napadača, a iz Poljske stižu informacije da je Legija spremna da plati 1.000.000 evra za Škuletića i da sruši nacionalni rekord u visini transfera.  Podsetimo, klub iz Varšave je prodao Prijovića i Nikolića i traga za njihovim naslednikom, a Škuletić im deluje kao najbolji izbor.

Međutim, pitanje je da li korpulentni napadač želi da menja sredinu. U razgovoru za ruske medije se oglasio njegov menadžer Ivan Adžić
“Petar je 20. decembra dobio mejl od Lokomotive u kojem je pisalo da trener Sjomin više ne račun na njega i da ga ne vidi u planovima za utakmice u pripremnom periodu. Nikakva zvanična ponuda za Škuletića još nije stigla. On ima validan ugovor sa Lokomotivom do 2018. godine i namerava da se bori za mesto u timu”, rekao je Ivan Adžić za ruske medije.

(FOTO: MN Press)


tagovi

RusijaPremijer ligaPetar ŠkuletićLokomotiva MoskvaIvan AdžićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara