Menadžer Ivan Adžić: Škuletić ima ugovor do 2018. godine i hoće da se bori za mesto u timu

Bivši direktor Crvene zvezde kaže da njegov klijent nema nameru da menja sredinu
/ Izvor: mozzartsport.com
Menadžer Ivan Adžić: Škuletić ima ugovor do 2018. godine i hoće da se bori za mesto u timu
""

Petar Škueltić bi mogao da bude jedan od srpskih igrača koji će obeležiti januarski prelazni rok. Povremeni srpski reprezentativac je višak u moskovskoj Lokomotivi, a ponude su već počele da stižu.

Ruski mediji javaljju da je PAOK zainteresovan za srpskog napadača, a iz Poljske stižu informacije da je Legija spremna da plati 1.000.000 evra za Škuletića i da sruši nacionalni rekord u visini transfera.  Podsetimo, klub iz Varšave je prodao Prijovića i Nikolića i traga za njihovim naslednikom, a Škuletić im deluje kao najbolji izbor.

Međutim, pitanje je da li korpulentni napadač želi da menja sredinu. U razgovoru za ruske medije se oglasio njegov menadžer Ivan Adžić
“Petar je 20. decembra dobio mejl od Lokomotive u kojem je pisalo da trener Sjomin više ne račun na njega i da ga ne vidi u planovima za utakmice u pripremnom periodu. Nikakva zvanična ponuda za Škuletića još nije stigla. On ima validan ugovor sa Lokomotivom do 2018. godine i namerava da se bori za mesto u timu”, rekao je Ivan Adžić za ruske medije.

(FOTO: MN Press)

Najnovije vesti×