„Nećemo ostati ako se tako nešto dogodi“, rekao jedan od najboljih igrača sveta
/ Izvor: mozzartsport
Mesi: Svi treba da se povučemo ako na Mundijalu odigramo loše
""

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je da ukoliko reprezentacija Argentine doživi neuspeh na Svetskom prvenstvu u Rusiji, svi igrači treba da se povuku iz državnog tima

Mesi je prošle godine posle poraza na penale od Čilea u finalu Kopa Amerike odlučio da se povuče iz reprezentacije zbog brojnih kritika, ali se kasnije predomislio.
Ukoliko odigramo loše na prvenstvu, svi bismo trebali da se povučemo. Nemoguće je ostati ako se nešto tako dogodi“, rekao je Mesi.

On je priznao i da mu je sedenje na klupi Barselone u prethodne dve utakmice u Ligi šampiona jako teško palo, ali i da je svestan da je to bila ispravna odluka trenera Ernesta Valverdea zbog ranije obezbeđenog prolaza.
Teško prihvatam kada ne igram ili sam zamenjem, ali sam shvatio i razumeo da je takva odluka bila najbolja. Biti na klupi je užasno, iako spolja deluje drugačije“.

Mesi i ostali Gaučosi narednog leta u Rusiji pokušaće da naprave korak dalje u odnosu na prošli Mundijal kada su izgubili od Nemačke u finalu u produžecima (1:0), a prvi rivali u grupi su im Hrvatska, Island i Nigerija.

Najnovije vesti×