Mihajlović stigao u Lisabon! Ugovor na tri godine, sve je spremno za potpis

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.06.18. | 09:25

Srpski strateg preuzima užarenu klupu Lavova

Siniša Mihajlović je stigao u Lisabon na potpis ugovora sa lisabonskim Sportingom. Kako pišu italijanski mediji srpski starteg je već prihvatio da preuzme klupu slavnog kluba, koji proteklih par meseci prolazi kroz ogromnu krizu. Ali verovatno je baš to predstavljalo dodatni izazov za temperamentnog stručnjaka.

Mihajlović će imati značajnih problema da sastavi tim za narednu sezonu i učini ga konkurentnim za visok plasman, pošto je nekolicina važnih igrača proteklih dana jednostrano raskinula ugovor sa klubom, poput Ruija Patrisija i Bruna Fernadesa.

Izabrane vesti

Siniša je tokom protekle noći doputovao u Lisabon, gde će u narednim satima staviti paraf na trogidišnji ugovor, vredam 2.000.000 evra po sezoni, plus bonusi. Predsednik Bruno de Karvaljo uveren je da je baš srpski trener pravi izbor za trenutno stanje u timu.

Mihajlović je u trenerskoj karijeri već vodio Bolonju, Kataniju, Fjorentinu, reprezentaciju Srbije, Sampdoriju, Milan i Torino. Ranije ovog leta odbacio je mogućnost da preuzme ruski Zenit.

Sporting će naredne sezone igrati u Ligi Evrope, iako je u prošloj imao ambicije da napadne šampionsku titulu, a na kraju je ostao i bez Lige šampiona.

Foto: Action images


tagovi

Siniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara