{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Lukas Bilja nije zadovoljio
Milan dovodi Milana? Sprema se januarska trampa...
""

Ni preko 200.000.000 evra potrošenih na desetak pojačanja prošlog leta nisu pomogli Milanu da izroni glavu iznad proseka u kojem živi poslednjih godina. Čak su Rosoneri s novim timom slabiji nego prethodnih sezona, a u derbijima protiv Lacija, Rome, Intera i Juventusa, nisu osvojili ni bod.

U Milanu još ne gube nadu da će uspeti da uhvate korak s vodećim klubovima i da će se nekako dokopati plasmana u Ligu šampiona koji bi značio i finansijsku stabilizaciju kluba. Zato planiraju da u januaru dovedu još neka pojačanja, a ako se bude pitao trener Vinčenco Montela - prva želja je Milan Badelj!

Naravno, uopšte nije izvesno da će Montela biti u klubu do januara jer se već nedeljama nalazi na rubu otkaza, što znači i da Badeljov eventualni dolazak na San Siro zavisi od toga ko će biti na klupi Rosonera na zimu.

Ako Montela preživi, insistiraće na dovođenju Badelja kojeg je trenirao u Fjorentini. Inače, hrvatski vezista je davnašnja želja Milana, još pre dolaska Montele i ove uprave. Ugovor sa Fjorentinom mu ističe narednog leta i 1. januara može da potpiše predugovor bez dozvole kluba, a vrlo je verovatno da će Fjorentina pokušati da izvuče bilo kakav profit iz njegovog odlaska kako ne bi ostala bez bilo kakvog obeštećenja.

Lokalni Nacione iz Toskane piše o zanimljivoj trampi za januar. Fiorentina bi pristala da pusti Badelja bez obeštećenja u Milan, u zamenu za pozajmicu Manuela Lokatelija. Mladi vezista Milana nema veliku minutažu ove sezone i Fiorentina želi da mu pruži šansu da bude standardan u drugom delu sezone.

Montela nije zadovoljan kako se letošnje pojačanje Lukas Bilja uklopio i želi da dovođenjem Badelja pojača konkurenciju. Hrvat ne bi imao ništa protiv. Uostalom, zbog šanse da zaigra u većem klubu je odbio novi ugovor u Firenci. U Milanu bi mogao da se priključi zemljaku i bivšem saigraču iz Fjorentine Nikoli Kaliniću.

(FOTO: Action images)

Najnovije vesti


×