""
""

Milan i Sebaljos, preambiciozno?

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.10.17. | 20:44

Španski mediji pišu da Rosoneri hoće mladog vezistu...

Milan je proteklog leta bio aktivan kao retko koji klub na fudbalskom tržištu! Na San Siro stiglo je mnogo kvalitetnih igrača u cilju ekspresnog oporavka sedmostrukog šampiona Evrope, ali po svemu sudeći to nije sve. 

Izabrane vesti

Kako javljaju pojedini španski mediji Rosoneri će do kraja godine pokušati da isposluju sa Realom dovođenje jednog od najboljih mladih vezista na svetu - Danija Sebaljosa (21). Italijani su svesni da u ovom trenutku ne mogu da kupe najboljeg igrača letošnjeg Evropskog prvenstva za mlade, pa će verovatno pokušati da ga u januaru dobiju na pozajmicu.  

Sebaljos je sredinom jula stigao na Santijago Bernabeu iz Betisa za 16.500.000 evra, a pre toga dovodio se u vezu i sa Juventusom, odnosno Barselonom. Ovaj momak međutim nije dobio adekvatnu minutažu kod Zinedina Zidana u dosadašnjem toku sezone. U Primeri je odigrao svega 84 minuta i postigao dva gola...

Milan će pokušati da iskoristi tradicionalno dobre odnose sa Madriđanima i tako probati da dođe do talentovanog plejmejkera. Ipak, teško je očekivati da će se Real tako lako odreći momka u čijem ugovoru stoji otkupna klauzula od pola milijarde evra. 

(foto: Action Images)


tagovi

Dani SebaljosEvropaItalijameđunarodni fudbalMilanPrimeraReal MadridSerija AŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara