""
""

Milan ne može da registruje Bonućija i Bilju!

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.07.17. | 22:21

Tandem novajlija neće igrati protiv Krajove u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Nevolje u raju?

Izabrane vesti

Milan ne može da registruje Leonarda Bonućija i Lukasa Bilje za prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Krajove u Rumuniji! Posrnuli milanski gigant našao se u pomalo nezavidnoj situaciji, a razlog tome je neočekivan - Juventusu i Laciju još nisu stigle uplate za transfere. 

Dok se u italijanskoj javnosti i među navijačima Milana podigao glas da je klub u velikom problemu, direktor Marko Fasone uverava da će sve biti regulisano i da nema razloga za brigu.
"Mogu da potvrdim da klub još nije isplatio Bonućijev i Biljin transfer. Ali, Milan uverava da će 11. avgusta sve biti regulisano", izjavio je Fasone i tako potvrdio pisanja lokalnih medija.

Raspored Serije A: Juventusu lako, Romi preteško, Milan u Krotoneu, derbi Inter – Fjorentina!

Očekivalo se da će Bonući i Bilja biti u sastavu za meč sa Krajovom, ali s obzirom na novi razvoj situacije oni neće moći da se stave na raspolaganje sve dok Juventusu i Laciju ne budu legle uplate. To, praktično, znači, da će obojica propustiti dvomeč sa Krajovom, a možda čak i mečeve naredne faze, ukoliko plaćanje ne bude izvršeno na vreme, kako bi Milan mogao da ih registruje. 

Kroz fudbalske kuloare u Italiji provlači se priča da je veliko pitanje da li će njihovi transferi biti realizovani do početka Serije A, koji je zakazan za 19. i 20. avgust!

Podsetimo, Milan duguje 40.000.000 evra za Bonućijev transfer, plus još 17.000.000 evra Laciju za kupovinu Bilje

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMilanLukas BiljaLeonardo BonučiItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara