"Galijani i Honda"
"Galijani i Honda"

Milanova politika: Šta će nam pojačanja, ionako imamo dosta igrača?

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.11.14. | 15:17

Adrijano Galijani demantovao da je Pacini tražio da bude stavljen na transfer listu i rekao da Rosoneri neće kupovati na zimu

Galijani i HondaPotpredsednik Milana Adrijano Galijani rekao je da klub neće biti aktivan u januarskom prelaznom roku pošto ima dovoljno fudbalera u igračkom kadru.
Imamo 28 igrača i ukoliko nas niko ne bude napustio ne možemo da dovodimo novajlije. Takmičimo se samo u Seriji A i Kupu, tako da nam nije potreban veliki fond igrača. Honda će u januaru mnogo nedostajati jer igra Azijski kup, ali imamo spremne zamene“, rekao je Galijani, a prenosi Skaj Italija.

Prvi operativac Rosonera demantovao je medijske spekulacije da je napadač Đampaolo Pacini tražio da bude stavljen na transfer listu.
„Nisam čuo da je Pacini tražio da napusti klub, možda nešto više zna trener Filipo Inzagi. On nikada nije rekao da želi da ode, a i klub nema nameru da ga proda“, zaključio je Galijani.

Izabrane vesti

Milan se posle 12 kola nalazi na sedmom mestu na tabeli Serije A sa 18 bodova, a u nedelju od 15 sati dočekuje ekipu Udinezea.

(FOTO: Action images)


tagovi

Adrijano GalijaniEvropaItalijaMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara