Miljković i Aleničev u borbi za elitu

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.05.18. | 10:18

Na programu su prvi mečevi plej-auta ruske Premijer lige

Vreme je da saznamo ko će sledeće sezone igrati u Premijer ligi Rusije. Tačnije, bar da vidimo ko će se približiti eliti, jer su danas na programu samo prvi mečevi plej-auta.

Jenisej i Anži u totalno drugačijim raspoloženjima ulaze u današnji susret (14.00). 

Izabrane vesti

Anži je nanizao šest poraza, slavio samo jednom na 10 utakmica te nema sumnje da će treneru Vadimu Skripčenku biti teško da motiviše svoje pulene. Mada, većeg motiva od opstanka u eliti ne bi trebalo da bude. Anži je nekada imao velike planove, dovodio poznata imena poput Samuela Etoa i Gusa Hidinka, ali nakon što je vlasnik Sulejman Kerimov "zavrnuo slavinu", kasnije i napustio klub, Anži je ispao iz lige i počeo polako da propada.

Sa druge strane, Jenisej je u daleko boljoj formi sa samo jednim porazom na pet prethodnih mečeva, no pitanje je koliko su uopšte uporedivi druga i prva liga. Svakako su domaći trenutno samouvereniji i nema sumnje da će napasti ranjivog protivnika. Na klupi domaćih sedi Dmitri Aleničev, nekadašnji šampion Evrope sa Portom.

Kada se sve sabere i oduzme, realno je da domaćin jurne napred i iskoristi prednost domaćeg terena, tim pre što je Anži u totalnom nokdaunu kada je reč o gostovanjima. Jenisej se posebno uzda u Aleksandra Kutjina, najboljeg strelca ekipe sa devet golova.

Za razliku od Anžija, Amkar igra donekle bolje, tačnije, po principu toplo-hladno i ima čemu da se nada protiv Tambova (16.30). Amkaru je za dva boda izmaklo 12. mesto. Za domaće igra nekadašnji desni bek Partizana Aleksandar Miljković.

Tambov je u sjajnoj formi, na osam prethodnih mečeva nije doživeo poraz, a na proteklih 12 samo jedan, a u baraž se plasirao zahvaljujući četvrtom mestu u drugoj ligi. Za razliku od Amkara koji je neuverljiv kod kuće, Tambov ume da bude i te kako nezgodan u gostima. E sad, ponovićemo, nije dovoljno samo baciti oko na statistiku jer je Premijer liga kvalitetnija od prve lige, ali nije baš ni da ne znači ništa. Kako bilo, ovde bismo se ipak opredelili za keca. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 16:30 4304 RU1PT Amkar - Tambov ki 1 1,60
Čet 14:00 4303 RU1PT Enisey - Anzhi ki 1 2,30
Ukupna kvota3,68


RUSIJA 1, PLEJ-AUT, PRVI MEČEVI:

Četvrtak

14.00:  (2,30) Jenisej  (3,00)  Anži  (3,20) 
16.30:  (1,65) Amkar  (3,40)  Tambov (5,50)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: MN Press, Action Images


tagovi

Aleksandar Miljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara