Milojević: Totalno nezadovoljan prvim poluvremenom

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.04.18. | 20:10

Trener Zvezde ne dozvoljava igračima euforiju u smiraj šampionske trke

Fudbaleri Crvene zvezde primakli su se na tri boda do osvanja titule prvaka Srbije, ali trener Vladan Milojević posle pobede nad Čukaričkim istakao je da uopšte nije bio zadovoljan partijom u prvom poluvremenu.
“Nema euforije, a ne vidim i zašto bi je bilo. Matematički nadm nedostaje još jedna pobeda, bar još 90 minuta. Ne možemo o tome da razmišljamo. Inače, rekao sam igračima na poluvremenu da sam totalno nezadovoljan. Jako je teško probiti Čukarički i doći do igre. Nismo bili svoji, ali smo se u nastavku trgli. Sve je bilo lakše posle prvog gola”, rekao je Milojević posle meča za televiziju Arena sport.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović uprkos porazu, pohvalio je igru svoje ekipe u većem delu utakmice.
“Moj tim je odigrao mastralno, u prvih 60 minuta zatvorili smo sve prilaze golu. Posle prve šanse Ben je dao gol i to iz kontre. Igrali smo visoko. A posle crvenog na Marakani teško je igrati. Žao mi je zbog crvenog koji smo dobili. U svakom slučaju, sada ćemo napokon moći da igramo fudbal. Za mene tek sad počinje prvenstvo, jer smo u prva tri kola plej-ofa imali Radnički, Partizan i Zvezdu”, zaključio je Lalatović.

Izabrane vesti

Foto: Starsport


tagovi

Vladan MilojevićNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara