""
""

Mitrović ima opciju da ostane u Premijer ligi - obnovljeno interesovanje VBA

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.01.18. | 16:59

Ovom premijerligašu je hitno potreban napadač

Na početku prelaznog roka ime Aleksandra Mitrovića je bilo vrlo frekventno: Hadersfild, Brajton, Marselj, Bordo, pa onda Nant, Marselj, Olimpijakos, VBA, Anderleht, meksička Amerika, Partizan... Ipak, kako je vreme malo odmaklo, priče oko Mitrovića su malo utihnule. Danas ih je malo razmdrao uvek pouzdani Skaj Sport koji piše da je VBA obnovio raspoloženje za srpskog napadača.

Mitrović je na izlaznim vratima Njukasla, nije startovao ni na jednoj ligaškoj utakmici ove sezone, a odsutan je već preko mesec dana zbog povrede leđa.

Izabrane vesti

VBA je u potrazi za napadačem i to nije nikakva tajna. Ekipa Alana Pardjua želi da dovede napadača ovog meseca, ali će mnogo toga zavisiti i od prodaje Džonija Evansa.

Mitrović je za Njukasl potpisao na leto 2015. godine za oko 15.000.000 evra. Videćemo za koliko će Njukasl biti spreman da ga pusti sa Sent Džejms Parka. Prema poslednjim informacijama koje su bile u javnosti - žele oko 17.000.000 evra.

Inače, VBA je u potrazi za napadačem razmišljao i o napadaču Crvene zvezde Ričmondu Boaćiju tako da i on, pored Mitrovića, figurira kao moguće pojačanje Vest Broma.

Videćemo za koga će se odlučiti u ovom klubu sa Hotornsa i da li će izbor biti jedan od ova dva igrača. Za sada Mitrović ima prednost u odnosu na ostale kandidate.

VBA je trenutno na 19. poziciji na tabeli Premijer lige sa 20 bodova. Na dva boda je daleko od sigurne zone. Poređenja radi, Njukasl je 15. sa 23 osvojena boda. Klub sa Hotornsa je dao 19 golova u dosadašnjem delu sezone i to je treći najslabiji učinak kada se gleda cela Premijer liga.

Nije ni čudo što žele da dovedu napadača u svoje redove.

O ovoj, ali i ostalim vrućim pričama zimskog prelaznog roka čitajte svakodnevno u našem blogu TRANSFERI UŽIVO.

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksandar MitrovićEngleskaEvropameđunarodni fudbalPremijer ligaVest Bromvič Albion

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara