""
""

Montela odao priznanje Mihajloviću: On je najzaslužniji za Donarumu

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.03.17. | 15:27

"Sve zasluge pripadaju Siniši jer je imao hrabrosti da na gol stavi 16-godišnjeg čuvara mreže", rekao je strateg Rosonera

Trener Milana Vinčenco Montela odao je priznanje svom prethodniku na klupi Rosonera Siniši Mihajloviću na tome što je imao hrabrosti da pruži šansu tinejdžeru Ðanluiđiju Donarumi i tako stvori vrhunskog golmana za naredne dve decenije.

Izabrane vesti

Srpski stručnjak je u oktobru 2015. godine, na iznenađenje mnogih, tada 16-godišnjeg Donarumu stavio ispred mnogo iskusnijeg Dijega Lopeza, što se kasnije ispostavilo kao sjajan potez.
"Sve zasluge pripadaju Siniši jer je imao hrabrosti da na gol stavi 16-godišnjeg čuvara mreže. Siguran sam da će postati najbolji golman sveta, ali trenutno to mora da radi u dresu Milana kako bi iskazao pun potencijal", rekao je Montela za Premijum Sport.

Donaruma je stigao da brani i na dva meča reprezentacije Italije, a očekuje se i da sutra bude na golu u prijateljskoj utakmici protiv Holandije.

Naslednik Ðanluiđa Bufona skrenuo je pažnju mnogih klubova, poput Juventusa i Mančester Sitija, koji je čak spreman da ponudi 150 miliona evra za njega.

(FOTO: Action images)


tagovi

Đanluiđi DonarumaEvropaItalijaMilanSerija ASiniša MihajlovićVinčenco Montela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara