""
""

Montela traži izgovore: Kada glava nije na mestu, telo je neće slediti

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.09.17. | 19:31

„Pali smo na psihološkom planu, nismo imali mentalnu snagu da se borimo“, rekao je Strateg Rosonera

Milan je doživeo debakl na rimskom Olimpiku od domaćeg Lacija (4:1), a sva odgovornost automatski je otišla na adresu Vinćenca Montele. Strateg Milana ralog za trenutnu igru prepisuje novom timu i padu koncentracije koja je normalna za ekipe koje su promenile veliki broj igrača.

Izabrane vesti

Ipak, Milanova publika je nemilosrdna i želi rezultat odmah, pa je popularni Aeroplanino pod velikim pritiskom.
„Bio je to ružan poraz sa mnogo negativnih elemenata. Pali smo na psihološkom planu, nismo imali mentalnu snagu da se borimo. Svi su želeli da napadnu, a ne da rade kao tim. Lacio je u ovom trenutku bolji kao tim, jer ovog leta nisu promenili igrača koliko smo mi, rekao je Montela.

Nekadašnji napadač Rome je kritikovan i zbog izbora tima.
„Iste igrače bih izveo na teren ako bih morao ponovo da donesem odluku. Po mom mišljenju ovo su najbolji igrači u ovom trenutku. Patrik Kutrone je u boljnoj formi nego drugi napadači, Bonaventura se vraća iz povrede, Čalhanoglu nije na najboljem nivou jer se vratio iz povrede. Fizički, tim je u redu, ovo je bio psihološki pad nakon penala. Kada glava nije na mestu, telo jhe neće slediti. Moji igrači su puno trčali, ali nismo uspeli. Ovo je oštar rezultat koji će nam pomoći da rastemo. Nedostaje nam agresije, ali na taktičkom nivou su razlike minimalne”, rekao je Montela.

Rosoneri nemaju vremena za predah, pošto ih već u četvrtak očekuje gostovanje Austriji iz Beča u prvom kolu grupne faze Lige Evrope.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaItalijaMilanSerija AVinčenco Montela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara