Može li Voluntari da odoli Dinamovoj mašineriji?

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.05.18. | 10:56

Posle 0:4 protiv Konkordije, bukureštanski tim sprema doček davljenicima koji uvek izvuku deblji kraj

Još tri kola, pa razlaz!

Toliko je tačno ostalo do spuštanja zavese na rumunski plej-aut. Bukureštanski tim obezbedio je svoj položaj s prvim mestom, odnosno sa devet pobeda u utakmicama zaključenim sa 11. kolom. Danas se susreće sa Voluntarijem, koji će dati sve od sebe ne bi li se dokopao opstanka. Dinamo deluje kao nesavladiva prepreka, što kladilačka statistika beleži nizom od osam pobeda ekipe iz glavnog grada ovog susreta nad Voluntarijem.

Izabrane vesti

Šta još znamo o današnjim rivalima?

Tradicija kaže da je Dinamo sedam od pomenutih osam slavlja protiv Voluntarija smestio u okvire 3+ statistike. Podatak je i da je na posmatranom broju duela šest puta zaokružen GG. Uz to, ne treba zaboraviti ni Voluntarijev niz od tri utakmice bez pobede, na kojima je uz poraze od Sepsija i Gaz Metana, remizirao sa Botošanijem.

Dinamo iz Bukurešta je na poslednjih pet utakmica pao jedino protiv Sepsija, da bi nakon toga redom rušio Gaz Metan, Botošani, Juventus i Konkordiju, koja je u minulom kolu popila čak četiri gola. Treba se setiti i da Dinamo nije primio gol na protekle tri utakmice, a da je u isto vreme postigao osam pogodaka. Tako stvarhi stoje, a koliko će večeras pasti golova ostaje nam da vidimo...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 19:45 4541 RU1PT Dinamo Buc. - Voluntari kmb 1&3-5 2,85
Ukupna kvota2,85

Rumunija 1 – plej – aut

Sreda:
19.45: (1,75) Dinamo Bukurešt (3,50) Voluntari (4,50)

Četvrtak:

17.30: (2,30) Medijaš (3,10) Sepsi (3,10)
20.00: (2,05) Botošani (3,25) ACS Temišvar (3,50)

FOTO: Shutterstock


tagovi

Dinamo BukurestVoluntarisportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara