""
""

MOZZART obukao „Sladare“

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.07.17. | 13:01

Fudbaleri čačanskog BIP-a koji se takmiče u ligi Zapadne Srbije u narednoj sezoni igraće u novoj sportskoj opremi koju im je ova kompanija donirala u okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“

Fudbaleri BIP-a, u Šumadiji  poznati i kao „Sladari“, jesenju sezonu počinju u novim dresovima koje im je Kompanija MOZZART donirala u okviru društveno odgovorne akcije „Novi dresovi za nove šampione“.

Predstavnici kluba veruju da će nova sportska oprema uneti novu energiju i dati dodatni podstrek njihovim fudbalerima u narednoj sezoni.
„U poslednjih deset godina naš klub se opredelio za rad sa mlađim kategorijama i trenutno imamo oko 150 igrača različitih uzrasta u četiri selekcije. Mi smo jedini sportski kolektiv koji deci na području Moravičkog okruga već dve godine omogućava besplatno treniranje. Donacija sportske opreme je došla baš kad je trebalo, pred početak sezone. Zahvaljujemo Kompaniji MOZZART koja je prepoznala naš trud i zalaganje i verujemo da će igrači kvalitetom svoje igre opravdati ukazano poverenje i pokazati sve bolje rezultate“, istakao je Nenad Stanković, direktor kluba.

Izabrane vesti

Fudbalski klub BIP, poznatiji kao „čačanska fabrika za proizvodnju vrhunskih igrača“, osnovan je 1978. todine. Od tada su boje ovog kluba branili mnogi talentovani fudbaleri ponikli u gradu na obalama Zapadne Morave, od kojih su najpoznatiji Jovan Gojković, koji je stigao do prvog tima Crvene Zvezvde i reprezentacije Jugoslavije i Vladimir Toković Toko, koji je u nastavku karijere odigrao najviše utakmica u dresu Borca.

U znak sećanja na fudbalske asove koji su prerano preminuli, FK BIP već devet godina organizuje memorijalni turnir koji nosi ime legendarnih fudbalera i okuplja vrhunske klubove, poput Crvene Zvezde, Čukaričkog, Vojvodine, Napretka iz Kruševca, grčkog Iraklisa, zbog čega opravdano nosi titulu „najjačeg fudbalskog samita Zapadne Srbije“.

Društveno odgovorna akcija ,,Novi dresovi za nove šampione’’ pokrenuta je u u cilju promocije sporta u lokalnim zajednicama i osnaživanja malih srpskih klubova. Nakon uručenja u Čačku, Kompanija MOZZART nastavlja sa doniranjem sportske opreme klubovima i udruženjima kojima je potrebna podrška na putu do uspeha.


tagovi

fudbalkompanija mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara