"Naša Tamara Kantar i Boris Udovičić, direktor marketinga FK Borac"
"Naša Tamara Kantar i Boris Udovičić, direktor marketinga FK Borac"

MOZZART uz banjalučki Borac

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.07.17. | 13:38

Pripreme za jesenji deo sezone velikan iz Platonove počinje s novim igračkim i sponzorskim pojačanjem

Naša Tamara Kantar i Boris Udovičić, direktor marketinga FK Borac

Nekoliko dana posle proslave 91. rođendana, u Trofejnoj sali banjalučkog Gradskog stadiona Uprava FK Borac predstavila je nova pojačanja crveno-plavih, na terenu i van njega.

Izabrane vesti

Ivica Guberec, Nemanja Janičić, Mladen Veselinović, Uroš Mirković, Mahir Karić i Goran Galešić novi su igrači banjalučkog fudbalskog kluba, koji će sledeće sezone nastupati u Premijer ligi BIH. Borac je podržala i kompanija MOZZART, koja se pridružila sponzorskom pulu najtrofejnijeg fudbalskog kluba Republike Srpske. U sezoni 2017/2018. dres crveno-plavih će imati i novinu, logo regionalnog lidera u oblasti igara na sreću:
„Veliko nam je zadovoljstvo što od ove sezone postajemo ponosni sponzor FK Borac. Podrška klubu s tako dugom tradicijom i rezultatima, za koje verujemo da će biti još bolji u narednom periodu, sasvim je jasan izbor naše kompanije koja već od 2006. posluje u Republici Srpskoj. MOZZART, kao društveno odgovorna kompanija, pored podrške sportu, konstantno pomaže i različitim udruženjima i fondacijama, doprinosi unapređenju lokalne zajednice što je jedan od ciljeva našeg poslovanja. Čast nam je što ćemo ovim ugovorom ući u sponzorski pul Borca i što ćemo napredovati u saradnji, jer približavanje dva jaka brenda je od velikog značaja za razvoj sporta u Republici Srpskoj. Želimo Borcu da u novoj sezoni niže uspehe na sreću svojih brojnih navijača i prijatelja kluba“, istakao je Borjan Popović, direktor Korporativnih komunikacija kompanije MOZZART.

Vedran Pušić, član upravnog odbora FK Borac, veruje da je klupska uprava napravila odličan izbor igrača i saradnika za predstojeću sezonu.
„I ova saradnja je rezultat našeg rada u protekla dva meseca, srećan sam zbog podrške koju je kompanija MOZZART dala našem klubu. Zahvaljujem MOZZARTU, lideru u regionu u oblasti sportskog klađenja, velika nam je čast i zadovoljstvo što će biti sponzori Borca. Prepoznali su nas kao stabilnog partnera, i to u fazi kada se penjemo ka vrhu, uz nove sponzore Borac će iz dana u dan biti sve jači. Videli ste kako je bilo pre nekoliko meseci, vidite kako je danas. Drago nam je što je naša porodica danas jača za još jednog člana“, izjavio je Pušić.

Fudbalski klub Borac iz Banje Luke osnovan je 4. jula 1926. godine. S titulama trostrukog prvaka Republike Srpske, petostrukog pobеdnika Kupa Republike Srpske i šampiona Bosne i Hercegovine u sezoni 2010/11, Borac je s pravom proglašen za najtrofejniji fudbalski klub na teritoriji Republike Srpske. Klub je nastupao i u evropskim takmičenjima, sa ukupno 14 odigranih utakmica. Velikan iz Platonove svoje mečeve igra na Gradskom stadionu u Banja Luci.

Kompanija MOZZART zahvaljujući dobro osmišljenoj i savremeno koncipiranoj poslovnoj politici, uspela je da u relativno kratkom vremenskom periodu postane jedna od vodećih kompanija u regionu Istočne Evrope u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću. U ovom trenutku s više od 60 poslovnica, preko 600 aparata u automat salonima i više od 200 zaposlenih uspešno posluje na teritoriji Republike Srpske.


tagovi

BiHBorac Banjalukadeo tvog životaEvropaPremijer liga BiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara