Murinjo krenuo po Vilijana!

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.05.18. | 11:28

Brazilac neće više da sarađuje s Konteom

Žoze Murinjo i Vilijan - epizoda druga! Strateg Mančester Junajteda je uspostavio kontakte sa nekadašnjim pulenom iz Čelsija i pozvao ga da se mu se pridruži na Old Trafordu. Vilijan mu je poslao potvrdan odgovor jer ne želi da ostane u Čelsiju ako ostane i Antonio Konte.

Brazilac nije zadovoljan tretmanom koji ima kod Italijana s obzirom da je često počinjao mečeve sa klupe iako je jedan od najboljih igrača ekipe. Ulje na vatru je dolila Vilijanova objava na Instagramu posle osvajanja FA kupa. Na fotografiji ekipnog slavlja je prekrio Kontea ilustracijama pehara tako da se Italijan ne vidi na slici.

Izabrane vesti

S obzirom da se još ne zna Konteova budućnost, moguće je da će Vilijan i ostati. Mnogo toga će zavisiti od Abramovičeve odluke oko Kontea. Ako dođe neki drugi trener, Vilijan bi mogao da odbije Murinjov poziv. Ali kako trenutno stoje stvari, raspoložen je za selidbu u Mančester...

Murinjo traži igrača na Vilijanovoj poziciji od letos. Tada je prva želja bio Ivan Perišić, ali Hrvat je sada tek jedna od alternativnih opcija. Klub će napustiti Antoni Marsijal koji je nezadovoljan statusom kod Murinja, a Portugalac želi Vilijana na tom mestu. Doveo ga je u Čelsi pre pet godina kada ga je oteo ispred nosa Liverpulu i Totenhemu koji su tada bili favoriti za Vilijanovo dovođenje.

Vilijan ima još dve godine ugovora u Čelsiju i Mančester Junajted će morati da spremi ozbiljan novac ukoliko želi brazilskog ofanzivca.

(FOTO: Action images)


tagovi

VilijanLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara