""
""

Muslin objavio spisak: Jedan debitant, povratak četvorice, nema Maksimovića i Đurđevića

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.05.17. | 11:35

Selektor računa na ove igrače za Vels

Selektor srpske reprezentacije Slavoljub Muslin je objavio spisak igrača za koje računa za kvalifikacioni duel protiv Velsa 11. maja na stadionu Crvene zvezde. 

Izabrane vesti

Na spisku nema velikih iznenađenje, Muslin se odlučio za proverene snage koje su u dosadašnjem delu kvalifikacija iznele najveći teret. Jedino novo ime na spisku je napadač Aleksandar Prijović koji igra za solunski PAOK.

Muslin je pozvao trojicu golmana na koje račun od starta kvalifikacija. U odbrani nema Nikole Maksimovića koji je povređen, a umesto njega je poziv dobio Miloš Kosanović iz belgijskog Standarda koji se oporavio od teške povrede i opet se izborio za mesto u nacionalnom timu. Vratio se i Matija Nastasić koji je bio suspendovan zbog kartona za prošli meč sa Gruzijom. Ostala imena su dobro poznata...

U vezni red se vratio oporavljeni Ljubomir Fejsa koji je zbog povrede propustio prethodno okupljanje. Na spisku je opet Nemanja Radoja koji ima sjajnu sezonu u Selti. Naravno, tu su i nosioci igre Matić, Milivojević, Kostić, Tadić... Pozive su opet dobili Gudelj, Tošić i Gaćinović koji je golom debitovao u Gruziji. Nema povređenog Lazara Markovića. Na spisku je i Katai kojeg protiv Gruzije nije bilo zbog kartona. To znači da je reprezentacija jača za četvoricu povratnika u odnosu na meč protiv Gruzije. 

Pored debitanta Prijovića, napad čine Aleksandar Mitrović i Andrija Pavlović. U odnosu na prošli spisak, nema najboljeg strelca Superlige Uroša Đurđevića. Od mladih reprezentativaca na spisku je samo Gaćinović. Podsetimo da Orliće u Poljskoj od 16. juna očekuje EP za mlade reprezentacije.

Golmani: Vladimir Stojković (Notingem Forest), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Aleksandar Jovanović (Arhus)

Odbrana: Branislav Ivanović (Zenit), Jagoš Vuković (Konja), Stefan Mitrović (Gent), Matija Nastasić (Šalke), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Uroš Spajić (Anderleht), Miloš Kosanović (Standard), Ivan Obradović (Anderleht), Antonio Rukavina (VIljareal).

Vezni red: Ljubomir Fejsa (Benfika), Luka Milivojević (Kristal Palas), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Radoja (Selta), Nemanja Gudelj (Tjanđin Teda), Zoran Tošić (CSKA), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Kostić (Hamburger), Aleksandar Katai (Alaves), Dušan Tadić (Sautempton)

Napad: Aleksandar Mitrović (Njukasl), Andrija Pavlović (Kopenhagen), Aleksandar Prijović (PAOK)

(FOTO: MN Press)


tagovi

fudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSlavoljub MuslinSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara