Lesor i Veličković u duelu
Lesor i Veličković u duelu

NAJAVA DANA (nedelja, 18. februar): Košarkaški derbi u Nišu! Partizan u Lučanima, veliki obračuni u Italiji i Španiji

Vreme čitanja: 3min | ned. 18.02.18. | 08:30

Pogledajte sve najzanimljivije sportske događaje današnjeg dana...

2057 ROČDEJL - TOTENHEM, 17:00
(Fudbal, FA kup)

Igra se peta runda FA kupa, jednog od najprestižnijih i najjačih nacionalnh kup takmičenja na svetu. A danas je na redu duel Totenhema, jednog od najboljih premijerligaša i Ročdejla, člana Lige 1 (treća liga). Favorit je jasan i samo je pitanje koliko će pasti golova, a verujemo da će lagano doći 3+. 

Izabrane vesti

1014 TORINO - JUVENTUS, 12:30
(Fudbal, Italija 1)

Gradski derbi koji to odavno nije. Juve je više od Kalča, dok su Bikovi tek njegova svetla istorija. Rivalitet ipak postoji, jer "pravi Torinezi" nikada nisu navijali za Juve, koji je zapravo klub radnika Fijata koji su uglavnom poreklom sa juga Italije. Ko je jači najbolje govori podatak da je Juventus slavio na 13 od poslednjih 15 susreta. 

1015 NAPOLI - SPAL, 15:00
(Fudbal, Italija 1)

Napolitanci će ove nedelje imati lagan zadatak pošto im u goste stiže jedna od najslabijih ekipa Serija A. SPAL je očajan na gostovanjima na kojima je slavio samo jednom u poslednjih 12 mečeva. A Napoli "ubija" na San Paolu gde je pobedio na 12 od poslednjih 15 susreta, a isto na 12 od tih 15 je dao 2+ gola.

3022 M'GLADBAH - DORTMUND, 18:00
(Fudbal, Nemačka 1)

Dve Borusije, a jedan favorit, naravno ovaj iz Dortmunda koji je slavio na poslednjih pet okršaja sa istim protivnikom. Pored toga, Dortmund je na poslednjih pet odmeravanja snaga dao najmanje po tri gola Gladbahu koji pritom nije zatresao mrežu u poslednja tri kola.

4043 ATL. MADRID - BILBAO, 16:15
(Fudbal, Španija 1)

Madridski tim je slavio na devet od poslednjih 11 odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima, a pritom Jorgandžije nisu poražene na poslednjih 13 mečeva na svom stadionu. Madriđani su veoma tvrd tim koji je u Primeri sačuvao mrežu na pet od poslednjih sedam mečeva na Vandi Metrpolitano. 

4045 BETIS - REAL M, 20:45
(Fudbal, Španija 1)

Betis je nakon dva poraza  vezao dve pobede u Primeri i u dobrom raspoloženju dočekuje umorni Real koji je odigrao četiri susreta u svim takmičenjima bez poraza. Zanimljovo je da je klub iz Sevilje slavio u prvom delu sezone i to na Santjago Bernabeu sa 1:0, tako da treba očekivati tešku osvetu gostiju iz prestonice.

2708 MLADOST LUČ. - PARTIZAN, 14:00
(Fudbal, Srbija 1)

Nastavlja se sezona u Srbiji, a aktuelni šampion u okviru prvog prolećnog kola ima relatino lak zadatak. Ovaj suparnik crno-belima je poslednji poraz naneo još 1998, a na poslednja tri međusobna odmeravanja beogradski tim je 10 pogodaka, a nije primio niti jedan.

4107 PORTO - RIO AVE, 19:00
(Fudbal, Portugalija 1)

Podatak da je Porto slavio na 22 od poslednjih 25 susreta sa ovim protivnikom dovoljno govori. Sem toga, Porto nije doživeo poraz na Dragau na čak 29 vezanih mečeva u ovom takmičenju, a pritom je na 10 od poslednjih 12 postigao najmanje po dva pogotka.

1036 MILAN - SAMPDORIJA, 20:45
(Fudbal, Italija 1)

Iako ima još do kraja sezone, može se reći da Milan i Samp danas vode bitku za Evropu, to jest za to posloednje, šesto mesto koje vodi u kontinentalna takmičenja. Što se tiče međusobnih susreta, na poslednjih pet je došlo UG 0-2, što možemo očekivati i ovaj put.

4610 DINAMO Z. - HAJDUK, 15:00
(Fudbal, Hrvatska 1)

Najveći derbi Hrvatske i bitka između prvo i drugoplasirane ekipe. Istina, razlika je čak 12 bodova... Dinamo nije poražen na čak 27 vezanih mečeva u ligi, a protiv Splićana je doživeo samo tri poraza na poslednjih 32 odmeravanja snaga. Ali, Bili stižu u Zgreb sa četiri vezana trijumfa u ovom takmičenju.

7278 C. ZVEZDA - PARTIZAN 
(Košarka, Kup Radivoja Koraća)

Crvena zvezda je dobila oba ovogodišnja meča u okviru ABA  lige glatko, bez prevelikih problema, što joj nameće ulogu favorita i u okršaju za prvi trofej ove sezone. Prošle godine negde u ovo doba crveno-beli su na istom mestu u finalu KRK-a slavili sa 10 poena prednosti. Ti podaci, plus činjenica da se Partizan muči u poslednje vreme, kandiduju je za osvajanje trofeja.

7279 REAL MADRID - BARSELONA
(Košarka, Kup Španije)

Samo nekoliko dana otkako je seo na klupu Barse Svetislav Pešić ima priliku da se već danas okiti prvim trofejom u sezoni. Rival u finalu kupa biće mu najveći Real iz Madrida koji je s lakoćom istresao Tenerife u polufinalu. Dva puta su ovi rivali igrali ove sezone, oba puta u prestonici Španije, a skor je 1:1.

(FOTO: MN press)


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara