""
""

Navijači Kelna u centru Beograda: Mnogo smo bolji od Zvezde!

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.12.17. | 14:52

"Večeras nemam dilemu da ćemo pobediti, a bio bih zadovoljan i rezultatom 1:0 jer bi nam i to donelo dugo očekivani prolaz u eliminacionu fazu nekog evro-takmičenja", rekao je jedan od navijača nemačkog bundesligaša

Nekoliko sati uoči utakmice protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope navijači Kelna "okupirali" su centar Beograda i sa nestrpljenjen očekuju spektakl na stadionu Rajko Mitić.

Izabrane vesti

Procene kažu da će na utakmici srpskog i nemačkog kluba koji se bore za "evropsko proleće" prisustvovati oko 5.000 gostujućih navijaca, a mnogi od njih dan provode u centru grada, Obilićevom vencu, Knez Mihailovoj, Terazijama, uz hranu, pivo i dobro raspoloženje.

Pojačane su i mere obezbeđenja, primetnije je da u gradu ima više policije, ali nema nikakvih problema.
"Mnogo smo bolji tim od Crvene zvezde što smo pokazali u prvoj utakmici. Večeras nemam dilemu da ćemo pobediti, a bio bih zadovoljan i rezultatom 1:0 jer bi nam i to donelo dugo očekivani prolaz u eliminacionu fazu nekog evrotakmičenja", rekao je jedan od navijača Kelna Tanjugu.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL CRVENE ZVEZDE I KELNA

Optimizam je opšte prisutan kod gostiju iz Nemačke, pa ih čak ne brine ni činjenica što je njih tim znatno oslabljen.
"Dobićemo Crvenu zvezdu 3:1. Iako smo došli sa 16 igrača, fudbal se igra sa 11 i ne primećujem da smo mnogo oslabljeni. Bili smo razočarani nakon poraza u prvoj utakmici, jer smo bili mnogo bolji tim u drugom poluvremenu, ali večeras će stvari doći na svoje mesto. Beograd nam se mnogo dopada, a najviše nam se sviđa restoran u kome je izvrsna hrana, a konobar je veliki navijač Zvezde", ističu navijači Kelna.

Utakmica između Crvene zvezde i Kelna igra se od 21.05 sati.

(FOTO: Action images)


tagovi

FK Crvena zvezdaKelnLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara