"Valter Sabatini"
"Valter Sabatini"

Navijači u depresiji, gazde zadovoljne - Sabatini ostaje sportski direktor Rome

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.09.16. | 09:55

Šuškalo se da bi mogao u Milan

Valter SabatiniKao i obično kad su Italijani u pitanju - teško je pobrojati ko je sve došao, a ko otišao tokom prelaznog roka. Ali jedno ime para uši navijačima Rome. Miralem Pjanić se preselio u Juventus. A kako svi mrze šampione navijači Vučice su to teško prihvatili. Dolasci Žersona i Alisona, pa ni otkupi ugovora Mohameda Salaha, Stefana El Šaravija, Edina Džeka i Antonija Ridigera nisu mogli da promene osećaj da je ovog leta samo Juve napravio iskorak.

Ipak, gazde Rome zadovoljne su učinjenim pa su prema navodima Gazete delo Sport počele da pišu novi ugovor za sportskog direktora Valtera Sabatinija, pa i šefa struke Lučana Spaletija.

Izabrane vesti

Za ovog drugog to se i očekivalo, ali se isto tako očekivalo da će Sabatini otići. Rimska Republika je čak išla toliko daleko da je pisala da je i ovaj prelazni rok uglavnom vodio Franko Baldini, dok je Sabatini skrajnut. Pominjalo se i da bi Marko Falkone mogao da ga odvede u Milan.

Ali Sabatini ostaje. I vodiće i naredne prelazne rokove.  Njemu u odbranu, ima i alibi za neke promašaje ovog leta. Primera radi, Tventeov Hakim Zijeh, koji je na kraju završio u Ajaksu, bio je dogovoren, ali je Roma morala da promeni prioritete posle povrede Marija Ruija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Valter SabatiniSerija ARomaletnji prelazni rok 2016ItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara