"prva sporna situacija"
"prva sporna situacija"

Neću jedan, neću dva - Lahoz prevideo čak tri penala za pola sata igre na Meaci (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.11.17. | 21:26

Turbulentan početak u Milanu

prva sporna situacijaJedini pravi baraž dvomeč, bar kad je evropski deo kvalifikacija za Mundijal u pitanju. Švedska ima gol fore iz prvog susreta, Italijani imaju prednost domaćeg terena u Milanu, a španski sudija Antonio Miguel Lahoz težak zadatak da deli pravdu na meču koji obiluje tenzijom još od intoniranja himni.

Pomislio bi neko da je na Pirinejima navikao na ovakve mečeve - na kraju krajeva tamo se sudaraju Real i Barselona - ali Lahoz je na stadionu “Đuzepe Meaca” podigao kriterijume, pa smo već u prvih pola sata bili svedoci da je u čak tri navrata propustio da svira penale. Prvi put za Italiju, u dva naredna za Švedsku.

Izabrane vesti

Nisu baš bile “zicer” situacije, ali elemenata za najstrože kazne je bilo i to više nego očiglednih.

Situacija broj 1:

Ludvig Augustinson obara Marka Parola, ovaj pada kao pokošen, Đorđo Kjelini dobija žuti karton zbog toga što je od sudije uopšte tražio jedanaesterac. Snimak je pokazao, nažalost na ovom koji smo pronašli ovaj drugi ugao je isečen, da Augustinson jeste i telom i nogom udario Parola.

 

Situacija broj 2:

Markus Berg pokušava da probije, Mateo Darmijan loptu zaustavlja rukom. Nema namere, ali nema ni dileme da je u pitanju penal: ruka nije bila uz telo. Jasno kao dan

 

Situacija broj 3:

Vrlo slična situacija mada je Emil Forsberg pokušao da centrira. Ovaj put je lopta u ruku pogodila Andreu Barzaljija, opet se Lahozova pištaljka nije čula. Sve dok se nije uhvatio za džep da i Forsbergu pokaže žuti karton zbog prigovora.


tagovi

bet infoEvropaItalijareprezentativni fudbalRusija2018sportsko klađenjeŠvedska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara