"Čair"
"Čair"

Neka strepe Čuka i Voša, pali se Radnički Huavei?

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.04.16. | 17:26

Stadion Čair, otkriva predsednik Radan Ilić, a prenosi sajt Real sa Nišave, piše da su Nišlije na pragu dogovora oko generalnog sponzorstva

ČairLepe vesti za ljubitelje fudbala u Nišu. Kako javlja sajt sajt Real sa Nišave, poslovično dobro upućen u zbivanja na Čairu, Radnički bi uskoro mogao da dobije generalnog sponzora oličenu u kineskoj kompaniji Huavei, gigantu u oblasti informacionih tehnologija i telekomunikacija.

Sluti na ozbiljan posao, pošto će, ako do dogovora i dođe, Radnički svom imenu dodati i naziv kineske kompanije, a stadion Čair će iz marketinških razloga biti preimenovan u Huavei Arenu. Jasno je da se takvi gestovi ne čine "na lepe oči", več da koštaju i to dobro. Finansijski se detalji doduše ne pominju i naravno da u Nišu ne bi trebalo da očekuju finansijsku injekciju o kakvim čitamo kad su neke bogatije evropske zemlje u pitanju, ali u kapitalom osiromašenom srpskom fudbalu i redovna plata pravi razliku između borbe za opstanak i borbe za izlazak na evropsku scenu.

Izabrane vesti

Ko zna koliko će vremena proći pre no što se pojavi neko ko bi mogao da u Srbiji ugrozi hegemoniju beogradskih večitih rivala Crvene zvezde i Partizana, ali izgleda da bi Čukarički i Vojvodina mogli da dobiju ozbiljnu konkurenciju kad je reč o plasmanu u Ligu Evrope.
"Spremni smo da napravimo inicijalni kontakt, dato je punomoćje Darku Mariću, čoveku koji je bio najzaslužniji za turneju Radničkog po Kini, da u ime našeg kluba pregovara sa poznatom kineskom kompanijom. Ukoliko dođe do dogovora dve strane, Čair će promeniti ime u Huavei Arena, a ime kluba biće Radnički Huavei", prenosi Real sa Nišave izjavu predsednika Radničkog Radana Ilića.

Možemo samo da poželimo puno sreće. I za Niš i za ceo srpski fudbal, a posebno za jug zemlje, bilo bi izuzetno lepo da Huavei, posle saradnje sa Pari Sen Žermenom, Atletikom, Borusijom svoj brend promoviše i u Srbiji. Pa ako treba i svi da kupimo Huavei.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišRadan IlićHuawei

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara