""
""

Nemanja Miletić četiri godine u Partizanu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.06.16. | 20:37

Prvotimac Javora do kraja sedmice stiže u Humsku 1

Sedmica je počela tiho, a završiće se potpisima. Posle informacije da pregovara sa Samjuelom Ovusuom iz Radnika, te da je završio transfere Saše Marjanovića i Petra Đuričkovića, Partizan je na dobrom putu da dobije još jedno pojačanje iz Superlige. MOZZART Sportu je potvrđeno da će ugovor sa crno-belima do kraja sedmice potpisati Nemanja Miletić, doskorašnji levi bek Javora.

Momak koji iza sebe ima i te kako uspešnu sezonu maltene je jednom nogom zakoračio u Humsku 1, gde stiže na zahtev sportskog sektora, predvođenog trenerom Ivanom Tomićem i sportskim direktorom Ivicom Ilijevim.

Izabrane vesti

Obojica imaju samo reči hvale za momka školovanog u mlađim kategorijama Crvene zvezde, pa je posle staža u Radničkom iz Stobeksa, Sopotu i Mačvi iz Šapca, minule tri sezone proveo u Ivanjici i postao jedan od oslonaca ekipe u varoši podno Glolije.
Rukovodstva Partizana i Javora su se u principu dogovorile oko transfera Nemanje Miletića. Ostalo je da se uslaglase još tehnički detalji, ali u principu to je to. Očekujem da sve bude poznato u četvrtak, a da igrač najkasnije u petak bude promovisan u pojačanje crno-belih“, potvrdio je u izjavi za MOZZART Sport Dragomir Lazović, predsednik Javora.

Nemanja Miletić (25 godina, 187 centimetara) će sa Partizanom potpisati ugovor na četiri godine i za poziciju levog beka boriće se sa Miroslavom Bogosavcem, zimus prekomandovanim u prvi tim, koji je tokom proleća ostavio sasvim dobar utisak, međutim, kako crno-bele čekaju takmičenja na tri fronta razumljivo je što mu je potrebna konkurencija.

To, takođe, znači da će Aleksandar Subić, posle samo jedne sezone i ne baš velike minutaže, napustiti Topčidersko brdo.

Pogledajte kako je u tek završenoj sezoni igrao Nemanja Miletić...

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja Miletićletnji prelazni rok 2016JavorDragomir Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara