""
""

Nemanja Radonjić za MOZZART: Kad izađem, uopšte ne pijem alkohol! Samo Lešnjak može da mi pronađe "žicu"! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.03.16. | 15:07

Gol protiv Mladosti iz Lučana mogao bi da označi prekretnicu u karijeri supertalentovanog krila

To se čekalo od dana kada je svestan činjenice da mora da resetuje karijeru odlučio da kaže doviđenja Apeninskom poluostrvu i vrati se u Srbiju. Prepoznatljivim trkom ostavio je iza sebe čuvara, a potom hirurški preciznom dijagonalom pogodio mrežu Mladosti iz Lučana. Esencija fudbalske umetnosti!

Izabrane vesti

A Nemanja Radonjić je dugo važio za fudbalskog umetnika premijum kategorije, neko ko je prema procenama brojnih stručnjaka odavno trebalo da bude A reprezentativac... Međutim, brojne mladalačke gluposti učinili su da „skakavci pojedu“ prve seniorske godine njegove karijere.

Ali kako je sam napisao na Instagramu posle prvenca u dresu Čukaričkog: „Forma je prolazna, klasa je večna“.
„Ovo bi trebalo da bude novi početak u mojoj karijeri. Nadam se da će tako biti... Mada još ništa nisam napravio. I dalje imam problema sa kilogramima, potrebno je da smršam još malo. I treba da se utegnem kako bih stalno davao golove“, poručuje u razgovoru za MOZZART Sport supertalentovani krilni fudbaler.

Da je imao malo više sreće, a mnogo više samokontrole, član Rome na pozajmici u Čukaričkom bio bi član šampionske generacije sa Novog Zelanda. O njemu kruže brojne gradske priče, ali je on optimista po pitanju daljeg razvoja.
„Dobro je u celoj priči što mi je trener u Čukaričkom Milan Lešnjak. Samo on u Srbiji može da mi pronađe žicu. Bio mi je selektor u kadetskoj reprezentaciji Srbije, tada sam bio u najboljoj formi. Isto tako i Ivan Tomić je znao šta treba da uradi kada sam ja u pitanju.“

Čuveni skaut Partizana Dušan Trbojević znao je da pohvali njegov vanvremenski potencijal, ali i da apostrofira noćni život.
„A ko to od mladih igrača ne voli da izlazi? Volim stvarno da izađem, ali više od pola stvari koje se pričaju i pišu o meni nisu tačne. Najviše me zaboli kada neko kaže da sam se napio. A ja skoro da ne podnosim alkohol“.

Pošto mu je Milan Lešnjak pružio ruku poverenja, normalno je što Radonjić ne želi da razmišlja o drugim klubovima.
„Trebalo bi u junu da se vratim u Romu. Mada voleo bih da ostanem ovde kako bi igrao u kontinuitetu. Moja karijera tek počinje i krajnje je čudno kada čujem da se o meni piše kao o propalom igraču. Pa pojedinci su se vraćali na veliku scenu sa 25 godina. Ja imam samo 20.“

E evo i kako je Radonjić igrao u mlađim kategorijama i zašto je smatran za jednog od najtalentovanijih igrača na svetu u svojoj generaciji...

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici


tagovi

SuperligaSrbijaNemanja RadonjićMilan LešnjakEvropaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara