Nemci ponudili 7.000.000 evra za Bogdana Planića! Malo je...

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.05.18. | 15:41

Bekali prvo odbio 5.000.000 evra, bundesligaš se vratio sa novom, ali moraće da aktivira otkupnu kaluzulu

Bogdan Planić igra sezonu iz snova i uskoro bi mogao da napravi i transfer iz snova!

Nemački bundesligaš Ajntraht iz Frankfurta je ozbiljno zagrizao za Planića i spreman je da plati nekoliko miliona evra za štopera Steaue, otkrivaju rumunski mediji.

Izabrane vesti

Prva ponuda Ajntrahta je iznosila 5.000.000 evra, ali je kontroverzni gazda Điđi Bekali ekspresno odbio tu ponudu uz poruku da je to malo para za igrača poput Planića. Potom su se Nemci vratili sa drugom ponudom - od 7.000.000 evra. Bekali još nije prihvatio, ni odbio tu ponudu, ali je vrlo verovatno da ni ovo neće biti dovoljno. Prvi čovek rumunskog kluba je istakao cenu od 10.000.000 evra za srpskog štopera koji je prošlog leta došao iz Vojvodine za samo 300.000 evra.
„Mogu da potvrdim da su na meču protiv Univerzitatee bili predstavnici nemačkog kluba, ali nije korektno da otkrivam ime tog kluba. Takođe, za njega postoji inetersovanje iz Italije i Francuske. Problem je što Bogdan trenutno nije planiran za prodaju i što to nije u planovima klupskog rukovodstva posle samo jedne sezone. Jedini način na koji može da napusti klub je da neko aktivira njegovu otkupnu kaluzulu. A ona iznosi 10.000.000 evra“, rekao je menadžer Zvonko Milojković.  

Planić se ustalio u prvoj postavi Steaue i postao jedan od ključnih igrača tima iz Bukurešta. Ove sezone je odigrao 20 mečeva u prvenstvu i postigao jedan gol. Jako bitan gol za remi protiv direktnog rivala Kluža u 90. minutu. Dva kola pre kraja, Kluž ima bod više od FCSB koji je u prošlom kolu doživeo fatalan poraz od Jašija i prokockao lidsersku poziciju pa sada mora da se nada kiksu rivala iz Tansilvanije.

(FOTO: Action images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Bogdan Planić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara