"Meti Keš"
"Meti Keš"

Neobjašnjiva Lajpcigova opsesija Čempionšipom: Čak 7.000.000 za momka koji je pre dve i po godine dobio otkaz u četvrtoj ligi

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.01.17. | 18:36

Keš nije problem kad je u pitanju Meti Keš

Meti KešOliver Burk je plaćen čak 15.000.000 evra, ove zime pominje se Skot Hogan, a prema saznanjima uglednog Gardijana i Meti Keš je zanimljiv skautima RB Lajpciga. Toliko da su Nemci  spremili ponudu od čak 7.000.000 evra za 19-godišnjeg vezistu Notingem Foresta.

Inače, Keš je je ove sezone odigrao 12 utakmica za Forest, mada je dobar deo sezone propustio zbog preloma tibije. Prošle je igrao na pozajmici u četvrtoligašu Dagenamu? Sve do ove priče o Lajpciugovom interesovanju Metijevo ime nije se dovodilo u vezu sa bilo kakvim skupocenim transferima. Ali izgleda da Lajpcig ima neke vrlo promućurne skaute u Čempionšipu. U Forestu pogotovu. I Burk je odatle stigao.

Izabrane vesti

Zanimljivo, Keš je u Forest stigao 2014. iz FAB Akademije, koja pruža šansu igračima koji su dobili otkaz u profesionalnim fudbalskim klubovima. U Kešovom slučaju otpustio ga je Vikomb, koji je i tada, a i sada igrao u Ligi 2, odnosno četvrtom rangu takmičenja u Engleskoj.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Notingem ForestNemackaEvropaEngleskaČempionšipBundesliga 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara