""
""

Nije Betis, nego Sevilja! Stiže Pepov promašaj od 20.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.06.17. | 21:51

Jednom ni rezerva, drugom veliko pojačanje

Nije Betis, već - Sevilja. Brujala je Španija prethodnih dana o tome da je Betis na pragu velikog pojačanja, ali je slavu ukrao daleko moćniji i kvalitetniji klub iz prvog komšiluka! Nolitova karijera u Mančester Sitiju završava se pre nego što je zapravo i počela, ali neće izabrati zeleno beli, već crveno-beli dres Sevilje. 

Izabrane vesti

Tako će najveći promašaj Pepa Gvardiole iz sezone u kojoj je spiskano preko 250.000.000 evra pognute glave napustiti Etihad kako bi se uputio nazad u matičnu državu, gde je i prikupio sve reference koje su ga preporučile Sitiju. 

Engleskom i Španijom vrti se informacija da je Sevilja već postigla dogovor oko transfera momka plaćenog 20.000.000 evra prošlog leta, a to je indirektno potvrdio i prvi čovek Sevilje Hoze Kastro u razgovoru za lokalnu radio stanicu.
„Kada govorite o vrhunskim fudbalerima, ne možete da tvrdite da je nešto završeno sve dok ne bude potpisano. Ali, zato ja sad mogu da kažem da smo blizu da završimo Nolitov transfer“.

I sam Nolito je pre nekoliko dana izrazio želju da ode iz Sitija i da mu nije bitno da li će to biti kroz pozajmicu ili transfer, već samo da dobije prostor za igru. I, ono najvažnije - da je Španija jedini izbor. Betis je bio jako brz i poslao konkretnu ponudu i to samo četiri miliona evra. Mančester Siti je prihvatio, ali je problem nastao zbog Nolitovih visokih primanja (6.000.000 evra godišnje) što je van svih Betisovih domašaja. 

Klimavu situaciju iskoristila je Sevilja, s tim da će u pitanju biti pozajmica s pravom otkupa. S tim da će Mančester Siti mora da "pomogne" Sevilju i plati deo isplata.

Finansijski detalji još nisu poznati. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaPrimeraPremijer ligaNolitoMančester SitiEvropaEngleskaBetis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara