"Marko Nikolić"
"Marko Nikolić"

Nikolićev pelcer se već primio: Dve pobede bez primljenog gola, rešetaju Marko i Danko

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.06.17. | 10:19

Videoton ubedljiv u pripremnom periodu

Marko NikolićMisija Marka Nikolića na klupi Videotona počela je više nego zadovoljavajuće. Doskorašnji šef stručnog štaba Partizana, koji je pre tri sedmice preuzeo komandnu palicu u mađarskom timu, uspeo je da za kratko vreme poradi na disciplini u igri svoj izabranika, što se najbolje može uočiti na osnovu rezultata kontrolnih mečeva.

Videoton je na pripremama u Austriji zasad zabeležio dve pobede, bez primljenog gola, što je bio jedan od zaštitnih znakova Nikolićevog rada i u Humskoj 1. Najpre je savladan albanski Skenderbeg 1:0 (strelac Marko Šćepović), da bi u nedelju pao i slovački Ružomerok 3:0 (dva gola Šćepovića i jedan Danka Lazovića, na asistenciju kolege iz špica).
Reako sam da će kvalitet naše igre postepeno rasti. To se moglo videti u minula tri dana. Kontrolisali smo utakmicu i pokazali disciplinu. Primetna je organizacija. Prirodno, još dosta posla je pred anama, jer smo tek deset dana zajedno. Najvažnije je što vidim da ono što smo uvežbavali na treninzima igrači lako sprovode u delo na utakmicama. Iako je reč o susretu prijateljskog karaktera, videla se strast u igri. Dopada mi se što sam video ispravan stav mojih igrača“, rekao je Marko Nikolić.

Izabrane vesti

Gol Lazovića na asistenciju ŠćepovićaVideoton će tokom ponedeljka saznati ime rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, u koje se uključuje od drugog kola.
Uživam u radu sa Nikolićem. Reč je o treneru omiljenom među navijačima Partizana, a nadam se da će ga vrlo brzo zavoleti i pristalice Videotona. Drago mi je što dajem golove, ali je bitnije da budem precizan kad na red dođu takmičarski mečevi“, rekao je Marko Šćepović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Videotonmeđunarodni fudbalMarko ŠćepovićMarko NikolićMađarskaEvropaDanko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara