""
""

Ništa od Italije: Vilšer bira između dva premijerligaša

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.08.16. | 08:29

U opticaju su Orlovi i Trešnjice, a odluka se očekuje ovog jutra

Na Ostrvu je svanuo važan dan, takozvani “deadline day”, a on će nam odgonetnuti misteriju u kom klubu Džek Vilšer nastavlja karijeru. Navijači Arsenala i dalje ne mogu da poveruju da se Arsen Venger odrekao 24-godišnjeg Engleza, ali je to realnost, pa sada vezista bira između dva premijerligaška kluba.

Izabrane vesti

Iako su se juče pojavlijavale informacije da ga želi Juventus, pa zatim oko podneva da je ponuđen Romi i uveče da je Milan spreman da ga prvo pozajmi pa sledećeg leta otkupi za 35.000.000 evra, od svega toga neće biti ništa. Vilšer nije spreman da prati Džoa Harta i ide u slabiju ligu već ostaje na Ostrvu.

Vezista bira između dva kluba - Kristal Palasa i Bornmuta. Njegovi agenti i on već su u utorak po podne pričali sa Alanom Pardjuom, a uveče i sa Edijem Hauijem i obojici je obećao da će konačnu odluku saopštiti ovog jutra.   

Kako javlja pouzdani Skaj Sport, Palas, Bornmut i Votford su poslali konkretne ponude za pozajmicu Vilšera, kao i portugalski giganti Sporting iz Lisabona i Benfika, ali se posle razmišljanja fudbaler odlučio za Orlove ili Trešnjice. 

Džek Vilšer je ove sezone zabeležio samo jedan nastup za Arsenal, izostavljen je i iz reprezentacije Engleske, a izgubio je mesto posle dolazaka Mohameda Elenenija (Bazel) i Granita Džake (Menhengladbah). Da bi se vratio u nacionalni tim potrebne su mu utakmice, a to će dobiti jedino ako ode sa Emirata.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiPremijer ligaletnji prelazni rok 2016Kristal PalasEngleskaDžek VilšerArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara