""
""

Nova šansa za kapitena zlatnih Orlića

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.08.17. | 12:55

Marko Pavlovski potpisao za Voždovac

Voždovac nastavlja da skuplja bisere srpskog fudbala. Istina, bisere čija karijera do sada nije imala željeni tok. Marko Pavlovski je novo pojačanje kluba iz Zaplanjske.

Ofanzivni vezista, bivši fudbaler OFK Beograda, Porta, Muskrona i Splita pojačao je redove Zmajeva.

Izabrane vesti

Marko iza sebe ima osvojeni evropski šampionat u Litvaniji sa generacijom do 19 godina. Pavlovski je bio kapiten generacije koja je donela zlato u našu zemlju, a u ekipi Voždovca će ga dočekati saigrači iz te selekcije Filipović i Luković.

U Superligi je odigrao 40 mečeva, upisao 4 gola i dve asistencije. Za Porto (drugi tim) je odigrao 30 mečeva, postigao dva gola i imao 3 asistencije, dok je u hrvatskojj ligi na 24 utakmice imao po gol i asistenciju.
 „Marko je sjajan momak i veliko nam je zadovoljstvo što smo ga doveli u naše redove. Marko ima veliki potencijal i verujemo u njegove kvalitete i verujemo da će pokazati da je najbolji igrač na poziciji ofanzivnog veznog u našoj ligi“, rekao je sportski direktor Zmajeva Goran Grkinić.

Zadovoljan novim angažmanom bio je i nekadašnji član OFK Beograda.
„Klub kao što je Voždovac, sa tradicijom dugom preko sto godina zaslužuje samo najveće domete. Čast mi je što sam došao u jednu ovakvu sredinu. Najvažnije mi je da nastavim kontinuitet dobrih igara. Želim da pružam još bolje partije i da doprinesem da se Voždovac nađe u vrhu tabele. Ambicije su nam se poklopile i lako smo se dogovorili“, rekao je Pavlovski.


tagovi

fk voždovacMarko PavlovskiGoran GrkinićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara