"Danijel Stariž"
"Danijel Stariž"

Novi poraz Njukasla - Danijel Staridž na Hotornsu, da li će Rafa konačno krenuti po Boaćija?

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.01.18. | 22:18

Biće to žestoka borba za opstanak

Danijel StarižČak 11 timova u rasponu od samo šest bodova. Već sada je jasno da nas u nastavku sezone čeka žestoka borba za opstanak u Premijer ligi. Alan Pardju je upravo izvukao jakog štiha. Danijel Staridž, dosadašnji napadač Liverpula, do kraja sezone igraće za Vest Bromvič Albion!

Klub sa Hotornsa je i zvanično objavio da je u trci za potpis 28-godišnjeg fudbalera pobedio klubove kakvi su Inter, Sevilja i pre svega Njukasl, koji je sve do jutros bio ubeđen da je završio posao oko Staridževog dovođenja. Međutim, u poslednjem trenutku je u priču uskočio Vest Brom i za samo nekoliko sati praktično ispred nosa Svrakama uzeo povremenog engleskog reprezentativca.

Izabrane vesti

Isprva će to biti pozajmica za koju će VBA platiti svega 1.500.000 funti iliti negde oko 1.700.000 evra.

Liverpul se ratosiljao igrača na koga Jirgen Klop nije računao još od duela sa moskovskim Spartakom u Ligi šampiona početkom decembra. Ove sezone Staridž je samo pet puta bio u prvoj postavi Redsa. Nada se da će na Hotornsu biti mnogo bolje. A na Hotornsu se nadaju da će sa Staridžem u špicu biti mnogo efikasniji. U dosadašnje 24 utakmica postigli su samo 19 golova i po tom paramteru su bolji samo od fenjeraša Svonsija.

Sa druge strane, Njukasl nastavlja potragu za napadačem na kome insistira Rafa Benitez. Otpao je i Nikolaj Jorgensen, pošto gazda Majk Ešli nije želeo da plati oko 25.000.000 evra koliko je Fajenord tražio za 27-godišnjeg Danca.

Stidljivo se pominje - u fokus se vratio i Ričmond Boaći? Na adresu Crvene zvezde još nije stiglo ništa opipljivo. Pratimo razvoj situacije.

(FOTO: WBA/Twitter)


tagovi

Vest Bromvič AlbionPremijer ligaLiverpulEvropaEngleskaDanijel Staridž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara