""
""

Novi udarac za Napoli - ništa ni od Politana!

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.01.18. | 10:05

Transferi jednostavno ne idu lideru Serije A ove zime

Još jedan veliki transfer udarac za Napoli!

Izabrane vesti

Posle Simonea Verdija iz Bolonje, koji je prošlog ponedeljka odbio selidbu na San Paolo, isti je slučaj i sa Mateom Politanom, kojeg Sasuolo odbija da proda. Napoli je označio sjajnog krilnog napadača kao primarnu metu posle fijaska s Verdijem, ali Sasuolo ne želi da ga pusti pre leta.

Sportski direktor Đovani Karnevali jasno je stavio do znanja Napolitancima da nemaju potrebu da im prodaju najboljeg fudbalera.
"Mateo je vrlo važan igrač za nas, a Sasuolova filozofija je da se nikada ne odriče svojih najboljih fudbalera sredinom sezone. Procenićemo sve eventualne ponude tek sledećeg leta, ali ove zime sve ostaje kako je bilo", izjavio je Karnevali za Tutosport

Eto, iako su lideri Serije A sa bodom više od Juventusa, Napoliancima ne polazi za rukom da se pojačaju i dodatno osnaže za prolećnu borbu za "skudeto" koji toliko jure.

Još uvek se čeka relizacija kupovine Đerara Deulofeua iz Barselone ili Lukasa Moure iz PSŽ-a, ali sve to ide jako sporo i traljavo bez naznaka da će u skorije vreme biti realizovano.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ItalijaMateo PolitanoNapolisasuoloSerija ATransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara