""
""

Ode Edson i odnese Zvezdi grdne pare!

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.07.16. | 19:22

Crveno-beli danas konačno raskinuli ugovor sa brazilskim štoperom, narednih dana očekuje se sličan epilog kada su u pitanju Matos i Parker

Došao je kao veliko pojačanje, a odlazi sa etiketom jedne od najlošijih akvizija u novijoj istoriji Crvene zvezde!

Brazilac Edson više nije član Crvene zvezde pošto je srpski šampion danas raskinuo saradnju sa njim, saznaje Mondo. Bilo je samo pitanje dana kada će ljubav crveno-belih i brazilskog štopera dobiti ovakav epilog s obzirom na igre kakve je Edson pružao. Čim je kročio na travu Marakane bilo je jasno da to nije kalibar za Crvenu zvezdu, ali tada je već bilo kasno.

Izabrane vesti

Sve jača konkurencija za Zvezdinog špica - Ilić na tri godine!

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana pokušavali su prethodnih meseci da na što bezbolniji način prekinu tu avanturu, da bi im to konačno tokom današnjeg dana pošlo za rukom. Naravno - morali su da plate papreno. Ali moglo je i gore, ako je za utehu zvezdašima.

Mondo navodi da je postignut takav sporazum da Edsonu bude isplaćene plate za dosadašnji period proveden na Marakani, a to je 120 hiljada evra. Uz 150.000 koje je dobio po dolasku, dolazi se do podatka da je 30-godišnji štoper koštao srpskog šampiona 270.000 evra. Veoma skupa avantura, mada su sa jedne strane crveno-beli i dobro prošli ako se zna da je Edson zbog toga što je našao klub u Brazilu oprostio godinu i po dana ugovora crveno-belima.

Edson je inače odigrao samo sedam utakmica za crveno-bele tokom prošle sezone, a da je ljubavi kraj bilo je defionitivno jasno kada je stručni štab odlučio da ga ne povede na pripreme u Sloveniju. Sličan epilog narednih dana očekuje se i kada su u pitanju još dva stranca - Bruno Matos i Džošua Parker.    

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaEdson SilvaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara