Opet te engleske sudije! Skandalozna odluka Majka Dina: Džonston sprečio čist gol van kaznenog prostora - dobio samo žuti?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.05.18. | 22:55

Katastrofalna odluka engleskog arbitra o kojoj će se dugo pričati

Engleske sudije ponovo oblače evropskim fudbalom! Tačnije - jednom od najvažnijih utakmica doigravanja za Premijer ligu! Posle skandaloznih odluka koje je Majkl Oliver donosio u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona između Juventusa i Reala u Madridu prošlog meseca, ove večeri "zablistao" je njegov kolega Majk Din i tako direktno oštetio Midlzbro. Toliko da je klubu iz Severnog Jorkšira oduzeo možda čak i plasman u finale plej-ofa!

Sporni detalj i situacija o kojoj će se narednih dana razglabati viđen je u 87. minutu utakmice, posle vrlo dobrog napada Midlzbroa koji je golman Aston Vile Sem Džonston sprečio na nedozvoljen način! Tačnije - gotovo siguran gol gostiju zaustavio je tako što je rukom loptu udario u stranu van kaznenog prostora. Na situaciju u kojoj spora nema i gde je Džonston trebalo da zaradi direktan crveni karton pošto je nepropisno zaustavio rivala u gol šansi Din je reagovao tako što je golmanu Aston Vile pokazao - žuti karton?!

Izabrane vesti

Na kraju je i sreća napustila Lavove, pošto je Stjuart Dauning iz slobodnog udarca pogodio samo prečku, iako je Midlzbro apsolutno zaslužio gol kojim bi utakmica kasnije otišla u produžetke, možda čak i u penal završnicu. 

Ovako, Aston Vila ide u veliko finale, gde će izaći na megdan Fulam Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića. Istini za volju, Aston Vila je pokazala više u dva meča, a Luis Graban iskoristio najbolju šansu utakmice i pogodio zicer s ivice peterca, kada je Albert Adoma odradio veliki posao u prodoru s leve strane, potom uputio odličan centaršut po zemlji, pitanje je kako bi se dalji tok utakmice razvijao. Umesto toga Daren Rendolf postao je umalo jedan od heroja Midlzbroa.

Finale plej-ofa za ulazak u Premijer ligu igra se 26. maja na Vembliju. 

Foto: Action Images


tagovi

Majk DinSem Džonston

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara